Love lockdown

2009-02-28 - 16:22:25
Tjollahoppsan, igårkväll så gjorde jag inte mycket alls, satt vid datorn, sen såg jag filmen "bolt" HAHA fyfan så jävla skön film! Aja sen somnade jag. Och idag har det inte hänt mycket, har bara suttit vid datorn.


There he goes, so perfectly

2009-02-26 - 18:39:37
tjingatjingatjingaaa, vi hade no på morgonen, känns sjukt skönt att jobba ensam faktiskt, ska alltid jobba med någon kompis men nu jävlar, sen fick vi ju ha dom bärbara så det kändes ännu bättre. hade även so omprov idag, gick skit! haha men men hoppas jag får g nu då, seeen sista lektionen var elevens val, där har jag ju bild så jag ska rita/skriva nåt fräsigt tryck som jag ska sätta på nån t-shirt eller nåt linne, blir kanske lite ball : )

sen efter school for jag hem, städade bort lite i mitt rum sen kom denne, vi såg filmen broken english som jag laddade hem igår, gaanska bra. ah nu ska jag smaska i mig lite choklad å fortsätta svara på kommentarer.


På andra sidan häcken

2009-02-21 - 20:42:39
Håller på att ladda hem en film, försökte hitta någon sån hära blaskig tonårsfilm men icket. Vart istället "på andra sidan häcken". Passar mig, jag som är så barnslig.

This is how you remind me

2009-02-18 - 20:52:20
tjollahoppsan, hann inte skriva igår. efter skolan for jag som sagt till stan, träffade hind och lukas, sen for lukas, så jag och hind gick och provade lite kläder, eller jag provade, as snygga braxxxorrr. ska nog köpa dom när jag har cash. sen efter stan for jag till kåge till smutts, sen såg vi filmen "sexdrive" eller nåt sånt, sen for vi till holken. sen hämtade mamma mig där. sen idag efter skolan for jag hem till smutts, vi såg step brothers, hahha sjukt bra film, sen hämtade mamma mig där och då gick jag in en tväris på ica och betalade 45 kr i småpengar. roligtroligt för gubben som stog bakom mig :) aja nu ska jag snart gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon. tjing
STEP BROTHERS: Brennan Huff är 39 år och bor ihop med sin mamma, han beter sig alltid som om han vore 30 år yngre, vilket gör att han har svårt att skaffa jobb. Samma gäller 40-åriga Dale Doback som fortfarande bor ihop med sin pappa. När deras föräldrar gifter sig blir Brennan och Dale tvungna att flytta ihop, något som de inte uppskattar särskilt. De bråkar rejält med varandra tills den dag då dem upptäcker att de är ganska lika varandra och en viss vänskap dem emellan börjar växa. Efter ett av deras värsta upptåg står inte deras föräldrar ut längre och bestämmer sig för att skiljas. Brennan och Dale blir mycket besvikna och försöker att få sina föräldrar att bli tillsammans igen.

SEXDRIVE: Den 18-årige Ian får möjligheten att äntligen bli av med sin oskuld när en kvinna han träffat online erbjuder honom sex om han åker till Knoxville för att träffa henne. Tillsammans med sina kompisar Lance och Felicia ger han sig iväg på en road trip med sin brors Pontiac GTO av 1969 års modell.

Birdy

2009-02-15 - 15:40:48

hej, jag har typ inget roligt att skriva känns det som. förutom att igår började med världens tråkigaste kväll men sen typ världens roligaste. visst jag var själv men jag fick överskottsenergi och ringde till elin. å helvete vad jag skrattade och babblade haha, sen ramlade jag i trappen också... sen vid halv 12 slog jag på en film. "birdy". handlade om två killar som var jätte bra vänner, och den ena hette birdy, och han var typ besatt av fåglar, ville lära sig flyga, sen hamnade han på mentalsjukhus och trodde att han var en fågel men allt slutade lyckligt iallafall haha, skit söt film, rekomenderas att ses! men nu ska jag iallfall packa sen fara till mamma, sen duscha,platta håret & vara med elin, tjinge


För att fly den kaotiska verkligheten, har vietnamveteranen Birdy sjunkit ner i ett komaliknande tillstånd där han
tror att han är en fågel från sina barndomsdrömmar. I ett försök att nå fram till honom har hans psykolog tagit kontakt med Al Columbato, Birdys ungdomskamrat. Al försöker desperat att tränga igenom till Birdy för att få honom tillbaka till verkligheten. Svaret ligger kanske i deras ungdom.


Is this what happiness is like when it's taken its toll?

2009-02-01 - 14:31:09
Det vart bio igår! jag ina lb och elin :) vi såg "i taket lyser stjärnorna", den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara, men blev inte besviken iallafall, så det var riktigt skoj!Gjorde mitt gymnasival idag, förväntar mig inte att jag kommer in på nåt av dom, för jag har så värdelösa betyg haha, men det blir att jobba upp dom. & ikväll får jag se vad som händer! kanske att dennis kommer förbi en pluttinuttistund eller så slår jag väl en plingeling till elin.

Matbloggstoppen