Lite bilder från temadagen

2012-05-31 - 23:57:02
Här kommer lite pics från igår(tror jag..) då vi var utklädda till indianer! Vi tjollrade runt i skolan, kidnappade våra lärare och band fast dom och skuttade runt. NU orkar jag inte skriva något mer för jag har så ont i näsborren att jag vill gråta. Titta på bilderna och gå och lägg er sen adjö


Bilder från igår

2012-05-31 - 22:51:00

Lever

2012-05-31 - 13:52:01
Igår blev det hippvipps impulsdrickande! Skulle egentligen vara på rovön med klassen men fastnade på förfesten och drog sen till Olles. Det var superkuuuul och proppat med folk! Idag mådde jag mindre bra men tur vi hade temadag idag också så jag fick bära slappa kläder och solbrillor hela dagen.

Har en dröööööös med osmickrande bilder så dom kommer sen. Nu ska jag käka nå gött, lägga mig i badet och ta igen mig själv litegrann.Temadag

2012-05-30 - 08:30:00


Fattar ni hur jobbigt det var att remsa allt det där???? Fucking hard work! Idag har vi iallafall temadag och temat....får ni gissa hehe.

Svar på en fråga

2012-05-29 - 19:33:32
gör du designer på bloggar åt folk?:)

SV; Yesbox. Håller mig dock helst åt mina egna "designerfarenheter" så gör allt for free ifall du(eller någon annan) behöver en:) 


Anonym om Svar på en fråga:
Okej, ja för jag skulle gärna vilja ha en hehehe:)

SV; Haha okej then tell me who you are!!!!!! Nej men säg vem du är så jag vet vem jag handskas med:) Eller så kan du skicka ett PM på facebook..eller nåt!


What the fuck I look like sayin' I'm sorry To a bunch of fuckin' fags that can't potentially harm me?

2012-05-29 - 19:26:26
Kom hem för ett litet tag sen från solbacken där jag hittade en present åt mig själv som mamma köpte hihi. Ska slänga mig i duschen nu>fixa mig>bli upphämtad sen blir det bio:)) hejhopp


www.fannygr.tumblr.com

2012-05-29 - 12:16:56

Du har orden som tömmer mig, du har makten att bränna mig

2012-05-29 - 11:29:35
Klev upp för cirka 2 timmar sen(bra fannsy bra!). Man känner sig nästan lite vuxen då man tar socmorgon till klockan 9...Iallafall, hade planerat att sola idag men verkar mer som att det kommer börja regna snart, fucking sucks!!! Ska nog packa in tvätten och käka lunch istället.

Fortfarande inte helt läkt men snart så, ååååh den är så fin!!!! Lööve itLåt mig vara lite till, jag är inte beredd att gå än

2012-05-28 - 21:17:22
Ikväll har jag hjälpt mamma med tvätten, städat köket och mitt rum. Sen har vi hunnit vara förbi min syster också där vi fikade(och jag för första gången betalade fikat hihi). Impulsbställde en ny telefon också...så snaaart mina vänner har jag också himla instagram!!!!

Blir ingen skola för mig imorgon så känner ingen brådska med att lägga mig. Ska plocka fram alla mina mappar och pärmar och rensa bort alla gamla papper som har med skolan att göra, kommer bli gode skönt eftersom att det tar redigt stor plats. Men först, hitta någon bra film att ladda hem!


We should be sincere enough to admit that we love evil too well to give it up

2012-05-28 - 14:47:58

Hej_ovärd_dag. Som sagt, foto B till 11 där jag inte gjorde ett skvatt eftersom att jag är klar med allt. Orkade inte vara med i kubb heller eftersom att det var så mulet hehe. Så var alltså på skolan från halv 9 till halv 1 idag för att ha en redovisning i 1 min, fett värt!!

Efter skolan trallade jag till pappas jobb iallafall och solade min likbleka kropp och nu har jag just kommit hem. Sen blir det att göra....nananananaaa ingentiiiiiing! Helt fri från alla läxor och skit, tror jag ska rensa ur min pärm full med skolpapper som ligger och skräpar, hejdo!


Go girl you can work it, let me see your whistle while you work it

2012-05-28 - 09:19:05
Igår gjorde jag färdigt ALLA skoluppgifter jag hade kvar, fyfan så skönt det känns! Och imorse hade jag en tentering där jag redovisade en illustrerad bild till en "dikt". Gick superbra och jag är numera godkänd i en kurs vi hade för 2 år sen haha, bättre sent än aldrig!

Sitter just nu i datasalen och har foto B och väntar på att Jennifer ska anlända. Jag är redan klar så sitter och kikar på tumblr och ja...väntar på att Jennifer ska dyka upp. Vi slutar tydligen 11 idag så efter det här blir det myspys med klassen :)

galenskaper!

Ibland glömmer jag bort att jag är fri, det var inte såhär det skulle bli

2012-05-27 - 14:46:23
Blev rätt sent igår så har tyvär inte kunnat pressa så mycket i solen idag buhu...Krigade mig upp klockan 1 och har legat ute tills nu. Nu ska jag iallafall ta mig något i magen sen fortsätta illustrera en bild till tentan jag har imorgon. Ja, fanns inte så mycket mer att skriva för tillfället.Sometimes love comes around, and it knocks you down

2012-05-26 - 20:17:15

Säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna och förlorar mig

2012-05-26 - 19:13:33
Ikväll är jag så duktig att jag ska spendera min lördagkväll hemma sober like a unicorn! Har äntligen(bättre sent än aldrig) slagit upp ögonen och insett att jag faktiskt vill ha ett slutbeyg så det kanske är dax att göra något åt det. Så ikväll ska jag göra mina 4 sista inlämningsuppgifter och då har jag ett komplett slutbetyg. Finally Fanny!!

Nu ska jag slå mig till ro och käka mina jordgubbar sen påbörja the work. Hejhoj
It's too late to make it right, I probably wouldn't if I could

2012-05-26 - 19:10:05

I'm gonna love you like I've never been hurt before

2012-05-26 - 19:07:01
Gårkvällen var kulig, förfest hos birthdaygirl och sen utgång på Nova(som förövrigt sög men roligt folk iallafall, plus gratis inträde så ingen större skada skedd hehe). Idag har vi varit och käkat tårta hos morfar sen tjollrat runt på solbacken. Blev kööööttt till middag idag också....gah vet inte vet jag ska skriva hejdå!!!


2012-05-25 - 15:00:21


Har ägnat några timmar åt att tvätta, packa upp och städa. Det himla negativa med att det börjar bli varmt ute är alla småkryp som hittar in, fann två feta skalbaggar i mitt fönster idag:( I cried so much I'd drowned. Nu ska jag platta håret sen börja göra mig klar inför ikväll, challsiballsi ska firaaaaas grattis ditt lilla fjun

Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaka annars kommer dom aldrig låta dig vara

2012-05-24 - 22:42:58
Ungefär världens softaste dag. Minns knappt vad vi gjorde på skolan för jag har blivit så senil men efter det var jag iallafall med Jennifer och Palle i stan och käkade glass i solen. På tal om det, fasen vilket kalasväder det var idag!! Sen så har jag suttit hela kvällen ute på altanen med la familia(vet inte ens om man skriver så men det ser coolt ut..) och haft trevligt.

NU ska jag trixa hem några låtar till mobilen sen sussa så gott. Imorgon har vi i vanlig ordning bara en lektion och efter det ska jag och Jennsan pressa i solen. På kvällen blir det festligheter för challz-

2012-05-24 - 18:29:12
Det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla människor livet ut. Människor kommer och går i ens liv. Vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna. Ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relaitionen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.
"Det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla människor livet ut. Människor kommer och går i ens liv. Vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna. Ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med. 

Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relaitionen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det."I'm alive again, more alive than I've ever been

2012-05-23 - 19:16:17

Någon timma senare och jag har nu gjort klart 4 uppgifter, wiho i feel the floooow. Bara typ....3 uppgifter kvar men det ska nog gå susen. 2 bilduppgifter och en liten svenskauppgift. Annars så sitter jag och funderar ifall man ska till Luleå eller Umeå i helgen, lutar åt Umeå för känns som att flest folk man känner ska dit hehe. Oj så intressant inlägg:)hejdå

Mama always said, "Put the past behind you before you can move on"

2012-05-23 - 14:47:41
Heeej kåmpizar. Idag försovde jag mig och var inte på skolan förrän 10, fick då veta att vi slutade 11....Fick också ett glatt besked om att jag fortfarande(!!!) har oinlämnade uppgifter, tack det kunde du ju berättat lite tidigare:):))) Efter vi slutat satt jag kvar ett tag och målade sen trallade jag till pappas jobb och solade. Sovde under hela solarietiden, till och med efter det slockat en halvtimme....inte alls trött. Sitter då hos mamma nu och ska göra en samhällsuppgift och sen fortsätta med lite bilduppgifter. Slutbetyg here I come!!!Jag hoppas att du fick ligga med någon fin

2012-05-22 - 22:47:57
Ikväll har jag, Agnes, Jennifer, Pontus, Ante osvosv grillat vid älven. Tja mysfaktor!!! Litte körv och marshmallows i mängder! Fick just skjuts hem av Ante och ska nu löka ett tag vid datorn sen slänga mig i sängen som en söt säl och sova. Hejdå dådå hejdå

ful och gla, kexchokla

I feel like letting go

2012-05-22 - 17:05:25
Soft dag idag! Fett bra väder och humöret på topp, det enda negativa är väl att jag fortfarande är rätt sliten men fick mig några timmars sömn inatt iallafall. Ikväll blir det grillning, orkar fasen inte sitta inne en hel kväll då det är så bra väder..

2 pics från idag hehe


För jag har blivit sparkad runt några gånger som man måste bli för att förstå vad som betyder något och vem som går att lita på

2012-05-21 - 22:34:55


Och mitt hjärta svällde av hat

They can say whatever, I'ma do whatever. No pain is forever, you know this

2012-05-21 - 21:47:56

La just ett bud på ett par pilotbrillor på tradera och hoppas för tusan att jag vinner dom, hoppas ännu mer att dom passar. Har nämligen ett av världens jobbigaste problem...jag passar absolut inte i solbrillor??! Jag har så jävla liten skalle att jag ser ut som en fluga, no joke.

Annars så har jag just kvällsfikat och tänkte nu(=snart, sen) gå och tvätta bort sminket sen lägga mig. Förhoppningsvis kommer jag att somna lika fort som...något snabbt med tanke på min otroliga sömnbrist. Vi hörs när vi hörs byyee fuckers


I'm trying to save what we had

2012-05-21 - 18:13:48


Alltså dagen från helvetet....Känns som att skoldagen var i 10 timmar. Jag har varit trött som ett jäkla svin hela dagen, allting har irriterat mig och jag har inte fått NÅGOT gjort på varenda lektion. Skyller det på min sömnbrist....

Ikväll händer det inte mycket, ska nog bara ta det lilla lugna och försöka göra en tidig kväll annars lär jag nog tuppa av på skolan imorgon hehe. Nu ska jag softa tumblr, höj!

Hej där...

2012-05-21 - 17:28:51

Power is being told you are not loved and not being destroyed by it

2012-05-21 - 10:39:47


Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt

2012-05-21 - 09:22:07


Trött tjej här ja. 10 igårkväll blev jag tillfrågad om bilkurragömma, blev upphämtad lalalalala och kom hem halv 4 imorse. 2 timmars sömn och sen upp till skolan. På 3 dygn har jag sovit sammanlagt 8 timmar, känner hur min hjärna är helt tom......


So sad, you're hurt. Boohoo, oh did you expect me to care?

2012-05-20 - 20:13:44I forgot to turn my swag off before bed, and woke up coverd in bitches

2012-05-20 - 11:37:15

En från igår.

Ja, vad säger man...knallast är ballast. Känns som att hela gårkvällen var knas, men lite rolig endå. Ölade lite hos Steevie & Elina, drog till Sunnanå, Olles >däckad. Men idag mår jag bra, typ. Ska snart fara till Galleri1 och vara vakt hela dagen. Höj

Lördag

2012-05-19 - 17:24:39

Gårkvällen spenderades nykter med Josse. Efter många om och men fick vi oss äntligen till Max där jag kunde köpa min efterlängtade älskade lyxshake♥. Sen drog Josse hem och jag blev forever alone ett tag tills jag for till E och fick hälsa på hans valp. Sen kom Z dit och vi såg transformers sen skuttade vi hem till mig och såg tv till jag skulle iväg imorse(nej var inte alls trött).

Så idag har jag spenderat 5-6 timmar på Travet och haft loppis med min syster, blivit 200 kr rikare och varit lika död som en klubbad säl. Ikväll vankas det party för en Fanny som inte sovit på över 1 dygn. Längtar redan tills jag ska hem till sängen...


If you start to miss me, remember I didn't walk away, you let me go

2012-05-19 - 02:16:59

Fredag

2012-05-18 - 13:35:25
Tja bra uppdatering! Spenderade hela gårdagen hemma hos mormor fram till drygt klockan 8, hann komma hem och vara hemma i 20 minuter sen blev jag upphämtad av Ante. Vi drog och hämtade Josse, ringde ihop folk(drygt 10 bilar) och körde bilkurragömma, sjuukt kul! Hade den bästa kvällen på länge kan jag säga. Kom hem halv 4 imorse och snubblade på en mattfrans(!!!!) för att jag var så galet trött.

Fredag idag och ikväll ser vi vad som händer, nu ska jag packa för att bo hos papi i en vecka sen försöka göra lite ärenden. Här kommer lite bilder från mormor;


Översvämmning!!! Ungefär där bryggan är ska vattnet börja egentligen.Alltid lika intressant att ta kort på mat :):):)))Fnizzle

2012-05-16 - 17:10:37
Zuuuupppp. Idag har jag varit och solat solle sen varit på stan med challsan söt tjej de där. Nu ska jag göra lite läxa som MÅSTE vara inne idag annars är jag doomed for life. Sen ikväll blir det kanske att hänga och flänga med Josse. HÖJ

jag och challzor när vi är fulla och glada hejhej
Oh you didn't know? Well baby now you know

2012-05-15 - 21:42:12


Blööö tråkig kväll. Jag hade så lite att göra så det slutade med att jag har haft fullt upp i princip hela kvällen. Har krympt ett par byxor och en tröja i tvätten(med flit), städat rummet, städat på balkongen och sytt. Jiihoo! Borde ju som egentligen ha pluggat men får ägna min lediga morgondag åt det istället. Nu ska jag baka något sen slänga mig i sängen och glo på film, adios!

Sorry I ain't into you

2012-05-15 - 15:00:56
Finally home! Hyffsat kort dag idag, skönt. Och nu har jag så gott som helg, ännu skönare kan jag lova. Blir dock att göra klart det sista skolarbete på mina lediga dagar men det är sånt jag fått räkna med. Nu ska jag vara duktig och komplettera en religionsuppgift, höj!


Imma do my thing until the day the reaper come for me, You can keep on grillin', Imma smile back

2012-05-15 - 10:53:27

It's hard to dance with a devil on your back

2012-05-14 - 22:54:07
Har spenderat hela kvällen hos min syster och hjälpt henne att sortera och flyttpacka lite, efter det så fikade vi och såg BB(totalt värdelöst program). Värken har redan börjat smyga sig på och jag undrar hur ont jag kommer att ha i ryggen imorgon.....

Annars idag så har jag varit lite mer duktig och äntligen tagit tummen ur och gjort klart och skickat in en svenskauppgift som skulle vara inne i november hehe, bättre sent än aldrig! Nu ska jag kvällsfika sen lägga mig och sussa, tjingeling.
We mash up the place, turn up the bass, and make them all have fun, ah we-a blaze the fyah, make it bun dem

2012-05-14 - 15:52:39

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar


But f-ck who you want, and f-ck who you like, dance our life, there's no end in sight

2012-05-14 - 15:47:50


Alltså Nicki Minajs jävla röv? Större en fucking africa man

Har ingenting att skriva

2012-05-14 - 15:10:08

Blir fan av snart...

2012-05-14 - 10:07:13

Every new beginning comes from some other beginning's end

2012-05-14 - 09:51:05

Give me a second act, I need to get my story straight

2012-05-14 - 07:12:56
Nu bannemig har jag fått mig upp i tid! På nåt jävla vänster så vaknade jag före fan och var pigg like a mört, lovelyyy! Idag går jag till 4 men känns lite drygt då jag inte har någon lektion mellan 11 och typ halv 2, men sånt man får ta då bildlärarna bara tvärdrar till Berlin!!! Nu ska jag käka frukost, todelo.


Modestep - Sunlight

2012-05-13 - 22:39:33

Ska spotta på din själ, om du nu har någon

2012-05-13 - 22:13:59

Hur kan man göra någon så illa? Håll dig borta.

Boy I must've been out of my mind

2012-05-13 - 19:18:40


Idag har jag varit och käkat parisare hemma hos morfar sen så...har det inte hänt så mycket mer. Nu ska jag göra klart en svenskauppgift(som skulle vara inne i november..) sen slå igång en film. Adios!

You are gonna catch a cold, from the ice inside your soul

2012-05-13 - 18:17:17

Studentklänning

2012-05-13 - 17:53:00


Snart

Matbloggstoppen