"Don't go" - Don't let me

2012-11-29 - 20:00:46


Min kväll har hitills bestått av lite "ta hand om mig sälv" och storstädning. Eller ja jag städar ju varje dag så så mycket städande blev det inte hehe. Har julpyntat också(om man nu kan kalla en julstjärna för pynt).

Som några vet så har min mobil sen i höstas levt sitt egna lilla liv och stängt av sig eller kollapsat i några timmar varje dag. Så sen i höstas har jag fått starta om den eller ta ut batteriet minst 10 gånger om dagen. Har jag varit tokig? Jaaa!!! Men nu ikväll så satte jag en liten papperslapp bredvid batteriet som "stöd" och nu har den funkat felfritt i snart två timmar, se på fan!! Lite sjukt att en mobil kan fucka ur sådär när jag haft den i knappt ett halvår. Får väl hoppas den håller över helgen iallafall! Menmen, nu ska jag ner till tvättstugan, adioz

Dag 07 — Fyra bilder som gör mig glad

2012-11-29 - 16:33:00

If there ever comes a day we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever

2012-11-29 - 12:07:25


Jag fattar inte ens hur jag orkar göra dessa frukostar/luncher varje dag?? Kommer bli en fet hemmafru en vacker dag. Nu ska jag iallafall göra mig klar sen hämtar mammsi upp mig sen ska vi gå en snabbis på stan, blir nog trevligt! 

Your heart is the only place I call home

2012-11-28 - 21:22:12


Ikväll har vi firat min bror(som fyller 21, grattis!!) med marängswiss och annat smarrigt. Sen påbörjade min bror en tatuering på mig, projekt tjuren!!! Just nu har han gjort alla linjer och nästa vecka blir det skuggning. Med handen på hjärtat kan jag säga att det var lätt den ondaste jag gjort, men är alltid värt i slutändan. Nu ska jag snabbstäda lite sen kommer min finis hit, hejdåå

"Mine" he whispers, "Yours" I breathe

2012-11-28 - 15:38:00

I either find myself thinking too much or not at all

2012-11-27 - 18:23:00

Det handlar inte om dig. Det handlar om att fylla ett tomrum. Det handlar inte om kärlek. Det handlar om att dölja sorg. Det handlar inte om dig. Det handlar om mig.

Vi kan le, men bara i sekunder. Det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet

2012-11-27 - 13:19:00


Har äntligen funnit en vinterjacka!!! Sitter perfekt och är jätteskön, som pricket över i:et var det rea på den också. Hade även lyckan att finna en topp som jag länge velat ha i den modellen. 

Fastän jag inte saknar dig så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig

2012-11-27 - 13:14:49

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

2012-11-26 - 15:33:15
Idag har jag, mamma och min bror varit en sväng runt stan på våran klassiska "runda". Då far vi alltid på olika secondhandaffärer och slutligen solbacken där jag får besöka mina älskade Rusta och ÖoB, mina favoritaffärer haha. Fick bara med mig lite småsaker så som sminkborttagning, ögonskuggor etc. 

Just nu håller jag på att städa som vanligt, rensar bland mina lådor fyllda med bodylotions, parfymer och allt där emellan, kulkul! Naj nu ska jag fortsätta med det, och senare ikväll kommer mitt hjärta hit:))


2012-11-25 - 22:44:00
Att världen kan vara så orättvis, detta är något jag verkligen inte kunde föreställa mig. Att ett sms med tre ord kunde få det att vrida om sig i magen. Det är så himla, himla orättvist. Man kan inte föreställa sig, eller tro att ens kompis bara kan gå bort sådär. Alla de djupa konversationerna mitt i natten om allt väsentliga, och det var ju för ett tag sen som man träffade dig på stan. Det är så sjukt att jag inte vet vad jag ska skriva, har inte riktigt smält det och insett ännu, och det vill jag inte för det känns som att det inte är sant. Jag hoppas du funnit den frid du sökte och att du har det bra nu. Vila i frid Stefan

Resten av helgen har jag myst med mitt hjärta bredvid mig och för det mesta tagit det lugnt, vi har inte orkat göra så mycket annat. Men det har inte behövts för det var allt jag behövde. Nu ska jag lägga mig och somna till en bra film, sköt om er och ta hand om varandra.

Maybe there's something you're afraid to say, or someone you're afraid to love, or somewhere you're afraid to go. It's gonna hurt, but it's gonna hurt because it matters

2012-11-22 - 19:02:00
Imorse var jag så jävla trött att jag inte visste vem jag var, vart jag var eller vilket år det är, true story. Efter jag vaknat till&från i fyra timmar förflyttade jag mig från sängen till duschen där jag spenderade en timme halvsovandes i badkaret. Förstår inte dom som säger att man blir pigg av att duscha?? Jag blir alltid helt utmattad och slutar alltid med att jag kommer ut från badrummet som en gamling(russinfingrar etc, ni vet) för att jag duschar så länge:))

Nu i eftermiddag var det tänkt att jag, mamma och min syster skulle ha en liten myskväll med god mat och allt där emellan men annat kom ivägen. Så har istället spenderat lite tid nere i tvättstugan och kanske(!!!) funnit en vinterjacka nere i förrådet. Känner mig dock som en överviktig eskimo i den så vi får se. Nu ska jag springa ner till tvättis återigen sen kommer Alexander hit!


Hjälp en liten dam i nöd

2012-11-22 - 14:38:21
Är det någon i lilla Skellefte som vet vart fan det finns fina dunjackor(eller en vanliga vinterjackor hur som haver) till ett bra pris?? Jag är i STORT behov av en ny vinterjacka då den jag äger är så trasig och ful så det snart inte går dit en till. Kom med tips annars dränker jag mig i handfatet.

Jag om jag inte finner en jacka innan den riktiga kylan kommer

Dag 04 — Det här får mig att skratta

2012-11-22 - 14:28:26
- Min José, ibland börjar jag skratta bara jag tittar på henne...True friendship:'))


- Roliga videor/paraodier på tuben


- Och allt annat jag tycker är roligt...såklart. 

2012-11-22 - 00:39:00

Dag 03 — Det här vill jag bli när jag blir stor

2012-11-21 - 11:20:32

Vet inte hur många gånger pappa har ställt denna fråga till mig, så som vanligt har jag absolut ingen aning om vad jag vill bli. Sånt är svårt att veta, därför får ni detta svar istället; 

"When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like astronaut, president, or princess. When we were ten, they asked again and we answered - rock star or cowboy. But now that we've grown up, they want a serious answer. Well, how 'bout this: who the hell knows? This isn't the time to make hard and fast decisions, its time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere. Fall in love - a lot. Change your mind. Then change it again, because nothing is permanent. So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be… we won't have to guess. We'll know."

 


Give your head permission to follow your heart

2012-11-21 - 11:04:00
Började morgonen med frulle i sängen och lite filmtittande. Haha att Lejon kungen fortfarande kan vara så fantastisk...Hela veckan har jag vaknat vid 6-7 tiden på morgon så har blivit automatiskt, så idag vaknade jag ungefär samma tid. Men det är väl bara bra antar jag så jag slipper sova bort hela dagen. Idag ska jag däremot ner på stan för ett ärende med E, blir nog suuper. 


Ibland är en dröm det finaste man har

2012-11-20 - 22:05:00


Idag har det inte skett mycket alls här hemma. Tog världens längsta och skönaste dusch tidigare idag sen har Jennifer varit förbi en snabbis och hämtat hennes körkort som på något vänster hamnade i min börs på Halloween(fyllon). Har varit vaken sen 7 imorse så är goooode trött just nu. Ska hämta lite kvällsfika sen hoppa till sängen och somna till en film, hejdo

Dag 02 — Mina närmsta vänner

2012-11-20 - 18:55:47


Tror jag funnit mina soulies.

Dag 01 — En bild på mig + 5 fakta om mig själv

2012-11-19 - 19:07:27

- Min naturliga hårfärg är råttfärgad(låter alltid så vidrigt...) och har dessutom lockigt hår. 

- Jag har varit förlovad.

- Jag väldigt egoistisk och sätter oftast mig själv före alla andra. Jag är ju också viktig(hehe)

- Jag är perfektionist då det gäller mitt rum och kan städa upp till flera gånger per dag. Tycker även att det är jätteroligt och har inte heller något emot att städa andras rum. 

Jag har jättesvårt för att få dåligt samvete. Jag kan göra nästan vad som helst eller vara elak mot någon utan att få det, men när det väl kommer till den punkten att jag får det kan jag må dåligt i flera veckor över det. Då det gäller familjen är dock en annan femma, och den jag kan få mest dåligt samvete mot är min tvillingbror. Tror det är någon sorts cool connection för att vi är twins..

20 - dagars lista

2012-11-19 - 13:50:00

Dag 01 — En bild på mig + 5 fakta om mig själv
Dag 02 — Mina närmsta vänner
Dag 03 — Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 04 — Det här får mig att skratta
Dag 05 — Det här får mig att gråta
Dag 06 — En bild på sminket du brukar använda
Dag 07 — Fyra bilder som gör mig glad
Dag 08 — Dåliga vanor
Dag 09 — En låt som betyder någonting, och varför
Dag 10 — Något jag vill ha just nu
Dag 11 — Detta gör mig arg
Dag 12 — Bästa resan
Dag 13 — Min dag i bilder&text
Dag 14 — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 15 — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 16 — Något jag är orolig för
Dag 17 — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 18 — Två saker jag längtar efter
Dag 19 — Staden där jag bor..
Dag 20 — Fem bilder från olika minnen 2011

Eftersom att mina inlägg är så pass ointressanta så tänkte jag att jag skulle försöka med denna lista. Vet inte hur många gånger jag försökt med dessa listor och hur jag alltid ger upp efter några dagar men ska försöka hehe.


You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel

2012-11-19 - 13:14:36

2009, ha-haa

Här var det dött. Min helg har varit både bra och dålig på alla möjliga olika sätt. Jag har fått förklarat att man inte alltid kan få som man vill, hur mycket man än strävar efter det. Hur underbar en människa fortfarande kan vara i ens ögon fastän den krossade en, på bara några sekunder. Fastän det inte var med flit, jag har ju mig själv att skylla. 

Fredagen började iallafall med att jag fick skjuts hem till Josse>Skjuts hem till hennes syster>Gå vidare till grannen där nya och gamla ansikten befann sig(>Dax för krogen men be chauffören att köra några extravarv runt CKparkeringen för att man ville hinna få i sig alla öl. >Ramla in på Mollys där det mesta är suddigt, men det är nog lika bra. Jag har även hunnit med att se älskade Twilight på bio och haft filmmys resten av helgen.

One thing I can tell you is that you got to be free

2012-11-16 - 18:49:27


Idag blev det en sväng på stan med syster. Lönen har inte kommit än så kunde inte köpa något men man får väl testa iallafall....*cRiEz*. Sen bjöd hon mig på lunchbuffé på Tatung som var super!! Nu har jag just gjort mig klar inför kvällens bradaver, som jag längtat efter öl

How long has in been since someone touched a part of you other than your body?

2012-11-15 - 21:32:40

Har varit så desperat över att se filmen The perks of being a wallflower att jag gjorde misstaget att ladda ner den Camad....För det första var den typ filmad med mobilkamera, man hörde ingenting och efter en 20 minuter började hela filmen lagga så den blev ännu mer omöjlig att se, men det var då förväntat haha. Bara att vänta tills någon laddar upp en dvdrip.

Annars ikväll har jag bakat muffins som smakade nada för att vi hade slut vaniljsocker, sen har jag som sagt storstädat som vanligt. Nu måste jag leta någon annan film att se sen ska jag hoppa i säng. Upp i tid imorgon för att bli bjussad på lunch av finaste syster!!

I'd risk the fall just to know how it feels to fly

2012-11-15 - 15:58:11


Nu i efterhand förstår jag verkligen inte vad jag hade att vara nervös över. Att ta ut stygnen gjorde inte ont alls, det kändes knappt. Loveeelyyy. Det hade även läkt riktigt bra och det var ju skönt att höra. Nu ska jag städaaa som vanligt, förstår mig inte på er som tycker det är tråkigt att städa. Städa forever 

Filmtips

2012-11-15 - 12:24:00
De senaste veckorna har jag glott så mycket på film att det är helt sjukt. Har glömt bort nästan alla men här har ni iallafall tre stycken som jag la på minnet. 


The devil inside; 1989 tar larmcentralen emot ett samtal från Maria Rossi där hon erkänner att hon brutalt mördat tre personer. 20 år senare försöker hennes dotter Isabella ta reda på vad som hände den där kvällen. Hon besöker mentalsjukhuset Centrino i Italien där hennes mor spärrats in, för att försöka ta reda på om hennes mor är psykiskt sjukt eller besatt av demoner.
Bra film, men inte så läskig som jag trodde att den skulle vara(tur det hehe). Inspirerad av verkliga händelser vilket ger lite rysningar. 


Wolf creek; "Tre backpackers försöker förgäves få igång sitt bilbatteri men inser att de är strandsatta mitt i den australiensiska vildmarken. Turligt nog dyker Mick Taylor upp. Han är precis så hjälpsam och godmodig som de hade hoppats på och när han erbjuder sig att bogsera dem till sin verkstad några timmar därifrån accepterar de tacksamt erbjudandet. Men Mick är ingen godmodig lantis. Han är ett äkta outback-psycho som precis fått tre nya offer att utföra sina perversa fantasier på."
- Denna film ger tyvär inte ut lika mycket som den beskriver. Enligt texten får man för sig att det ska vara mycket mer tortyr, blod, skit, psykotiska handlingar och allt där emellan men det är bara vid några få enstaka tillfällen som det verkligen är "brutalt". Men definitivt sevärd! Baserad på verkliga händelser.The tortured; Ett ungt par får sina liv slagna i spillror när deras son kidnappas och mördas. Besatta av tanken på hämnd smider de båda en plan för att kidnappa förövaren och skapa sin egen rättvisa.
- En film som verkligen levde upp till förväntningarna. Som pricken över i:et har den en twist i slutet och det äääälskar vi ju. 

Once upon a time somebody ran, somebody ran away saying 'fast as I can, I got to go, I got to go

2012-11-15 - 11:50:23

Let it be

2012-11-15 - 11:30:34
Har varit vaken till & från sedan 8 imorse så tänkte lika bra att jag stiger upp. Har just kommit ut ur duschen och nu sitter jag och är nervös över mitt tandläkarbesök som är senare idag. Förra veckan så gjorde jag ju en liten "operation" kan man säga, så idag ska jag ta bort stygnen. Men kommer nog gå bra!

Nu ska jag klä mig, gå och göra lite lunch sen ladda hem någon bra film. Tur att A glömde sitt USB här så jag kan föra över filmer på det och se på tvn istället eftersom att mitt ljudkort på datorn fortfarande är trasigt hihi.

Älskar förövrigt att snön fått för sig att försvinna:'))

Äkta kärlek måste göra ont

2012-11-14 - 21:03:37


Damdaramdaaaram....Blev såklart jättemörkt, men det var ju väntat. Såhär mörkt har jag inte haft på år och dar. Missnöjd för tillfället men jag vänjer mig nog om ett tag!

You can't make your heart feel something it wont

2012-11-14 - 19:33:05
Har ägnat dagen åt komma igång med ritandet igen och det sög. Hatar när man tror att det ska bli skitbra sen går det bara åt fan. Får väl skylla på mina dåliga pennor eller nåt...

Ikväll har jag också varit förbi en sväng på Ica där jag köpte hårfärg. Brukar alltid köpa ljus askbrun eftersom att jag har lite röda pigment, plus att det blir en superfin brunfärg. Såklart hade dom bara en förpackning kvar och jag behöver två, så köpte mellanbrun och det blev åt det mycket mörkare hållet. Inte förvånad dock då det vanligtvis blir mörkare än den färgen på förpackningen. Det är fortfarande lite blött så vet inte om jag är nöjd eller missnöjd än men vi får väl se.

In progress; Ojämn, sne och en rejäl dos med botox

Ta min hand och kom så går vi vidare

2012-11-13 - 14:02:53


Började morgonen med Sunes Jul klockan halv 7, sen blev jag ensam och då somnade jag om till klockan 12. Orkade ställa mig och göra en redig frukost som var det godaste jag ätit på länge, eller nåt. Har hunnit renbädda också och nu ska jag dammsuga sen pyssla på med väggord. 

The dance with the devil might last you forever

2012-11-12 - 02:20:34
Vaknade upp bredvid min fina, gjorde mig klar och for till morfar för farsdagsfirande, hem för middag sen vidare till älskade pappa för ännu mer firande. Helt ok söndag! Något mer intressant har inte hänt, ännu. Har hunnit somna till en film, funderade på att sova vidare eftersom att klockan är så pass mycket men slet på mig kläderna och satte mig här av någon tråkig anledning. 

Har hittat igen min gamla mp3spelare jag fick för typ 6 år sen, nostalgilåtar? Yessir. Redan suttit och lyssnat igenom hela och känner hur hjärtat jag har kvar går i tusen bitar hehe. Yadayada ska krypa under täcket igen.


I call him the devil, cause he makes me wanna sin. And every time he knocks, I can't help but let him in

2012-11-11 - 20:25:27

Then I heard your heart beating, you were in the darkness too so I stayed in the darkness with you

2012-11-09 - 18:34:41
Äntligen freedag!! Fastän jag är arbetslös och fattig är det fortfarande min favoritdag:')) Ikväll så ska jag dock vara nykter....Känner mig naken rädd och exposed men sånt man får ta, ska iallafall spendera kvällen med en fin. Men imorgon blir det förhoppningsvis partaj ifall allt går som jag vill. 

Bara för att jag ska vara nykter så kan jag såklart inte sluta kolla i "fest-mappen"♥♥♥

Too bad people didn’t fall in love at the same pace, at the same time, for the same reasons

2012-11-08 - 20:26:00
Ikväll så har jag och mamma varit och hälsat på min syster där vi har käkat middag och haft det trevligt. Sen dess har jag tagit en stund för mig själv i badet, jävligt drygt dock då jag bara kunde ligga på ena sidan eftersom att jag fortfarande är omplåstrad sen i tisdags. Nu ska käka min strawberrycheesecake-glass och krypa ner under täcket och vänta tills Twilight börjar. Hejhopp


2012-11-08

2012-11-08 - 14:48:00
Fy och fan vilken vecka det har varit. Men otroligt skönt att allting är över! Förutom tandsmärtan som kommer komma snart då. Idag gick iallafall superbra, jag var nervös för att det skulle göra ont men fick så stark bedövning att jag har små "minnesluckor" över själva ingreppet haha. Så kände absolut ingen smärta alls, men nu när bedövningen har börjat släppa har jag lite ont. Dom sydde ju i munnen också så nu ska jag väl gå runt och vara nojjig över stygnen....Men annars är allt bra!! Måste ju också tacka världens finaste mamma som följt med överallt och tagit hand om mig hela veckan

Blir att knapra och dricka detta, yum...


Ser ni hur groteskt stor den är??? Första gången jag tog den trodde jag att jag skulle kvävas på plats


Här hade jag tydligen bett mamma ta kort, fin mössa fick jag iallafall:)

Jag har ledsnat på att vänta, ärligt talat jag är så trött

2012-11-08 - 01:37:20

We're all architects of our own private hell. No one can hurt us like we hurt ourselves

2012-11-07 - 18:39:49

We can control our ideas, which are nothing. But not our emotions, which are everything

2012-11-07 - 15:31:09


Att titta ut genom fönstret och skåda detta....FLÄNN

11:50

2012-11-07 - 11:50:00
Har garanterat haft den skönaste sömnen på länge!! Kan fan inte ens beskriva hur skönt det var att bara kunna ligga i sängen utan att ha ont och känna obekväm. Idag blir det lugna puckar och förbereda sig inför morgondagen. Har skjutit upp det här i cirka ett halvår nu så börjar bli på tiden att jag tar itu med det. Nästan alla måste ju i princip dra ut sina visdomständer. Även jag, dock så är det min ena visdomstand som växer "inåt" mot den ena hörntanden istället för uppåt(om jag förstått min tandläkare rätt). Så dom måste alltså skära ett snitt i käften för att få ut den där jäveln. Så ikväll efter klockan 10 får jag inte äta något eftersom att man inte får äta 12 timmar före pga den höga doseringen av bedövning man får. Kommer ju knappast känna när dom är där och skär, är ju smärtan efter jag oroar mig för hehe...Men det kommer nog gå bra, hoppas jag. 

Nu ska jag göra mig något gött att käka, efter det blir det en lååång dusch sen blir det nog att krypa ner i sängen och glo på film resten av dagen. Låter strålande för mig iallafall, höj

Let me tell you something, Hope is a dangerous thing. Hope can drive a person mad

2012-11-07 - 00:00:52
 
 

Nightmares do not longer wait for sleep

2012-11-06 - 18:32:26
Nu i eftermiddag har jag nog upplevt min mest fysiska smärta hittils. Har ju gnällt tidigare om att jag har haft ont, i början tyckte jag bara att det var irriterande eftersom att den var just under BHn men tänkte att den skulle försvinna så småningom, vilket den inte gjorde. 2-3 dagar senare var den enorm(tycker jag iallafall) och jag hade fruktansvärt ont, att ha BH kunde jag glömma, likadant med sömnen eftersom att den gav ut ett sånt "tryck". Vet inte riktigt hur jag ska förklara det där men det strålade igenom hela bröstkorgen och det var så frustrerande att jag bara vill lägga mig i fosterställning och drunkna i tårar. Hann såklart föreställa mig det värsta; en cancerknöl, eller att någon insekt lagt ägg etc. Som tur var så var det inte något sådant. 
 
Så idag ringde jag som sagt läkaren och fick träffa honom samma dag. Vet inte hur mycket jag gnällde om bedövning, eftersom att jag förstod att han skulle bli tvungen att skära i den. Bedövning fick jag inte(vilket jag trodde att jag fick) sen kände jag ett djupt obehagligt stick och såg i ögonvrån hur han tog fram en skalpell. Jag fick såklart panik och hann knappt tänka innan han skar en öppning. Det gjorde så fruktansvärt ont, men det var iallafall värd all smärta för nu har jag knappt ont alls, är bara lite öm. 


09:51

2012-11-06 - 09:51:00

För tillfället hatar jag fullkomligt livet. Jag har så fruktansvärt ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag kan knappt sova för att jag har så ont. Inatt sovde jag drygt en timme och det var nog den värsta sömnen någonsin. Har iallafall fått en tid hos en läkare  idag som förhoppningsvis kan hjälpa mig med detta annars kommer jag fan att gå in i väggen.

We don't need anybody, cause we got each other. Or at least I pretend

2012-11-06 - 00:39:13

"Och alla frågar om jag känner någonting för dig,
och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig"

Sometimes I ignore you so I feel in control, but really I adore you and I can't leave you alone

2012-11-05 - 17:14:48
Ouuff drygaste natten på länge. Först sova som en liten bäbis sen vakna upp med en krampande mage som gjorde så ont att jag ville gråta. Efter 2-3 timmars springande fram och tillbaka i lägenheten, en varm dusch och lite grinighet kunde jag äntligen somna om igen. Resulterade dock att jag inte fick mig upp ur sängen förräns klockan 2 idag...

Annars idag har det inte hänt mycket alls. Har yrat runt i lägenheten av oro och ska ringa en läkare imorgonbitti som förhoppningsvis kan ge svar på mina frågor. Sen har jag hunnit med att slå igång två tvättmaskiner också. Nu ska jag städa lite innan jag får besök, adioz


If you kiss her mind, her soul will follow

2012-11-05 - 00:21:49

One day she'll start sending you mixed signals and you'll get mad because she finally learned how to play your game

2012-11-04 - 20:28:00
Igår var det tänkt att vi skulle fara och dricka på Sjungande så for hem till Josse där skenet bedrog och hippsvipps var vi påväg mot Ånäset(vart fan det nu är...) Över en timma senare far vi framme men då hade klockan hunnit bli 10, plus att alla andra där var nyktra. Så två öl fick räcka sen bestämde vi oss för att vara nyktra istället eftersom att vi ändå skulle hem någon timma senare. Vid 2 inatt var jag tillbaka i Skellefteå igen och somnade så sött på Alhem. 

Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt förutom att ha varit förbi en sväng hos farmor och farfar med brorsan där vi blev bjudna på fika, sen har jag varit och köpt mjölk och snus. Mjepp, nu ska jag tjollra på här i min ensamhet  hejdo.


"A girl doesn't need anyone who doesn't need her"

2012-11-03 - 15:40:23

Vi kan ju alltid dö tillsammans om du inte orkar leva ditt trasiga liv

2012-11-03 - 13:17:00
Sitter fortfarande iförd i min polisdräkt som jag blivit kär i och orkar inte ta av den för att den är så jobbig, tror jag behåller den på för resten av mitt liv. Gårkvällen var iallafall....helt okej i överlag. Förfesten var som alltid bäst(är ju i princip höjdpunkten av kvällen). Sen fick vi skjuts till Folkparken där det till en början var roligt med alla gamla ansikten man stöter på. Men som det oftast blir träffar man någon man inte alls tycker om och därefter blir kvällen bara tragisk för det är det enda man går runt och tänker på, fastän man inte borde. Man tappar bort eller springer ifrån alla man kom dit med och far oftast därifrån med helt annat folk. Men som pappa säger; Inget roligt händer efter klockan 12 på natten. Därefter gick vi till Max och satt där till stängning i väntan på ett bättre liv eller skjuts, fann inget av det så slutade med att jag gick hem. Idag vaknade jag upp med en sprängande huvudvärk och ett liv mindre men sånt man får ta, ikväll är jag nykter och det ska bli så jävla tråkigt. Vi hörs när vi hörs
 

Bulgaria's abandoned children

2012-11-02 - 00:50:00

Satt i godan ro och klickade mig fram på youtube i hopp om att hitta något intressant och fann då denna video....Hur jävla sjukt är inte detta? Det är ett barnhem i Bulgarien för övergivna barn där dom helt enkelt inte verkar bli ombrydda alls, överhuvudtaget. Jag blir så förbannad och ledsen över att det finns barnhem där det pågår något så fruktansvärt, att ingen av personalen verkar bry sig om barnen alls(speciellt de yngre). Dom är i princip bara skinn och ben, blir upplyfta som om de vore prylar. Vissa kan inte ens prata eftersom att de inte blir lärda, eller helt enkelt inte blir tilltalade någonting. Dom leker aldrig och vissa ligger i sina sängar hela dagarna så att de helt enkelt får deformerade kroppsdelar. Och den lilla killen i slutet skriker av smärta för att han har gjort sig illa i benet(som man väldigt tydligt kan se) men det mesta personalen kan få fram är att "det är okej". Nej fy och fan så vidrigt. Är så upprörd att jag måste lägga mig. 

I want the part of you that you refuse to give

2012-11-01 - 21:54:45
 
Ikväll har jag varit förbi Josse en snabbis och hämtat mina saker, sen följt med Jesper och Alle till Frasses där dom skulle käka. Sen har det inte hänt så mycket mer idag, har tagit en dusch och ritat haha, vilket var alldeles för längesen. Nu ska jag packa ner kläder inför imorgon då det blir halloweenfirande i Kåge med min guuuurl. Höj

Matbloggstoppen