And I'm speaking in third person, so that I can forget that I'm me

2012-10-31 - 10:47:00

Maybe I'll get drunk again to feel a little love

2012-10-30 - 19:42:00

Always leave him with wanting more

2012-10-29 - 19:28:52


Har spenderat dagen hos mormor och Folke som var lika trevligt som det alltid är. Dock har dom snö och det var kallt så spenderade den mesta tiden i soffan hehe. Har just duschat och ska nu packa mitt liv ner i väskan sen drar jag till Jossi och övernattar, hades!

Sometimes good things fall apart so better things can fall together

2012-10-28 - 17:52:00

I saw you, I met you, I wanted you, I chased you, I got you, I had you, I got bored, I left

2012-10-27 - 17:10:06
Efter många om och men blev det tillslut fest igårkväll. Efter middagen la jag mig i sängen med planer på att sova bort hela fredagen men sen kom besök så jag gjorde mig klar sen for vi hem till Joel och drack öl, sen vidare till Nadja. Sen blev det en vistelse på Max, Coasters, i ursviken och blev tillslut hemskjutsad. Helt oki kväll!

Annars så har jag just käkat och är överlycklig över att jag kan sitta vid min dator igen eftersom att min bror fick igång den. Alla mina bilder är kvar så det är super, dock så har ljudkortet slutat fungera??? Alltid är det något alltså...Nu ska jag städa sen ser vi vad denna lördag har att erbjuda.


If you can't buy happiness? Steal it

2012-10-26 - 07:38:00
Sagt och gjort letade jag fram största reflexvästen vi hade haha...Det var på tiden, men bussen såg mig iallafall! Idag är det fredag, vilket innebär något annat än öl: min sista jobbardag!! Visst, är väl trist att jag inte längre får pengar men är ju som sagt bara vikarie här så kan ju bli inringd när som helst i princip, plus att jag är så sjukt trött på att stiga upp 05:20 på morgonen.

Ja fest ikväll som sagt, som varenda helg. Vart är dock ännu oklart men man tar det väl som det kommer antar jag, har som blivit så på sista tiden. Spelar inte så stor roll vart man hamnar, bara man är med rätt folk. Känner dock att jag kanske borde ta en nykter helg snart, har ju ändå druckit varenda helg i drygt 1 år nu haha....Det förklarar iallafall vart alla mina pengar tagit vägen. Yadayda vilket babbel, hejdo!

Gammal bild på jag, Jossan och Olivia. Kom hem från London nu tjejer!!

You accept the love your heart deserves

2012-10-25 - 20:50:48
Skön dag idag! Jessica(ordinarien) kom tillbaka idag så allting gick enklare och fortare. Sen jag slutade har jag inte gjort så värst mycket, har förflyttat mig från pappa till mamma, tagit världens längsta dusch och smörjt in mig i BUS. Just nu håller jag på att göra lunch inför imorgon sen ska jag leta fram en reflexväst. Tar ju bussen så jävla tidigt på morgonen då det är mörkt ute så bussen ser mig knappt...

Två från idag.

Find my soul and I'm yours forever

2012-10-24 - 20:09:04

Min tjej

Alltid dessa tråkiga inlägg på kvällarna....Dagen har iallafall flytit på tokbra, så bra att jag inte hade något arbete kvar att göra de sista två timmarna haha. Efter jag slutat gick jag in till stan och köpte snus sen pallrade mig hemmåt. Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt förutom att ha tagit en efterlängtad dusch. Nu ska jag upp och fika sen somna till en film, hejdo.

Du fattar väl att du måste stå upp för dig själv och slå tillbaka, annars kommer dom aldrig att låta dig vara

2012-10-24 - 07:59:59
Weirdaste morgonen...Vaknade 04:25 JÄTTEpigg, men var alldeles för tidigt för att stiga upp så försökte somna om som jag tillslut gjorde, då hamnade jag i superdjupsömn och vaknade inte ens av väckaren en timme senare haha, tur att pappa väckte mig annars hade jag garanterat legat och sovit nu.

Redan onsdag och det pirrar lite i magen för att jag vet att jag bara har två jobbdagar kvar sen är jag fri igen till mitt arbetslösa liv, tjihooo! Ska bli skönt att återgå till mina sovmornar(ok var det där ens ett ord...).


When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew

2012-10-23 - 21:01:53

Otroligt skön dag idag, ingen stress alls. Efter lunch fick jag ett långvarigt besök som blev kvar tills jag slutade, kul med lite sällskap eftersom att jag arbetar själv hela tiden. Sen har det inte hänt något mer intressant, nu ska jag gå och tvätta bort sminket sen lägga mig och se film. 

"Och det var så mycket sorligt med den trippen, för hon älskade inte honom, och han märkte inget"

2012-10-22 - 18:31:00
Den här dagen gick fruktansvärt bra och blev knappt någon stress alls. Totalt förvånad över att jag bara behövde jobba över en kvart haha. Nu ska jag iallafall slänga mig i duschen sen städa rummet resten av kvällen. Är ju i princip aldrig här så visst fan är det dammigt nog....höj!


Måndag

2012-10-22 - 12:09:07
KRIGADE mig upp halv 6 imorse, tyngre än någonsin och pallrade mig till jobbet. Har lunchrast just nu och det är inte ofta jag hinner sitta ner och ta det lugnt, skönt kan jag lova er!! På måndagar brukar jag alltid få jobba över eftersom att det är mest arbete då men verkar ändå bli rätt lugnt idag så hoppas jag får gå hem vanlig tid.

Nu ska jag fortsätta packa upp tvätt sen hoppas på att arbetet rullar på utan hax hehe. Tjingeling


♥ ♥ ♥

2012-10-21 - 22:09:35

Ni kan skratta om ni vill, håna oss. Vi rör oss, ni står still

2012-10-21 - 20:36:47


Fantastisk helg med gamla och nya ansikten. Ikväll har jag förflyttat mig till pappa där jag inte gjort så mycket annat än att sitta vid datorn och varit förbi Ica. Nu ska jag snart sova, jobb imorgon. 

Låt mig leva det liv jag aldrig lärt mig älska

2012-10-20 - 15:20:00


Jaaahaaapp. Äntligen på hemmaplan efter gårkvällens bradaver, vad som nu hände. Kul var det iallafall! Har just käkat på Korvivars med bror och ska nu hoppa in i duschen sen smida planer inför kvällen, öl igen lät jävulst lockande men även att vara nykter....vi får väl se. Kommer nog inte bli så mycket bloggning framöver då jag för tillfället sitter vid mammas dator eftersom att min har dött, buhu

Cause he's a rebel bitch he's ashing blunts

2012-10-19 - 09:07:35
Sitter på jobbet i väntan på att skåpen ska komma så jag kan packa dom, dom är lite försenade så har ägnat hela morgonen åt att registrera och skriva ut packlistor, kul kul. Åh faaan så skönt att det är fredag idag, som jag längtat. Man uppskattar verkligen helgen då man jobbar märker jag..Nää nu ska jag vika skurdukar eller något för att fördriva lite tid.

Saknar min fina Josefin...

I'm never bowing down to none of you motherfuckers, and I will stand there and fight, and I will fight till I die

2012-10-18 - 22:36:24

Tuuung jobbdag idag...Min rygg gör så förbannat ont och jag vill bara lägga mig på golvet i fosterställning och gråta en skvätt, men då skulle väl ryggen gå av eller nåt. Efter jobbet blev jag iallafall upphämtad av D där vi trixade inför helgens bradaver, vad som nu händer.

Annars ikväll så har jag hunnit med en alldeles för lång dusch(normalt att duscha så länge att man börjar svettas...), smörjt in mig i BUS och städat. Kuulkuuul, förstår inte varför jag fortfarande sitter vid datorn när jag planerade att lägga mig tidigt ikväll? HöJ

You can go and take that little piece of shit with you

2012-10-18 - 07:16:11

Sitter på jobbet och lökar sönder för att jag var tvungen att kuta ner till gateway för att stämpla in mig, tar ju bussen till jobbet men idag körde den bara om mig?? Jaha är jag så ful på morgon... Igår såg jag ju som sagt bio, blev Taken 2 och den var jättebra! Minns knappt ettan dock så har ingenting at jämföra med.

Torsdag idag och veckan har gått så jävla fort, känns ändå skönt att jag gör något hela dagarna istället för att bara vandra runt hemma och mögla. Annars så sitter jag och väntar på rentvätten som kommer om ett tag, nog det drygaste med det här jobbet..men någon måste ju göra det.

Berusade tankar med mig i fokus men i syndens flod växer inte lotus, vet att vi inte borde och jag vet att jag har dåliga intentioner

2012-10-17 - 22:17:06

Hon vill va kvar, vill aldrig gå.

You like your girls insane

2012-10-17 - 17:01:02
Inventeringen gick kalasbra men tog typ 3 timmar haha...drygaste. Sen kom ordinarien dit och hjälpte mig med vagnarna så jag slapp jobba över, sköönt. Jasi inte mycket intressant här inte, ska gå och göra mig klar sen far jag på bio, hejdå kukhuven


Don't choose the better guy, choose the guy that's gonna make you a better girl

2012-10-17 - 07:07:58

Fy och faaaan så trögt det var att stiga upp imorse, gick även som en sengångare till bussen och in till jobbet för jag ville inte halka, jävla is:( Ja hade inte så mycket mer att skriva, ska sätta igång att inventera nu. Fattar ni hur lång tid det kommer ta??? Jobbar ju på lagret, jiiissseeesss.Yadayada dax att börja.

Ibland är en lögn det finaste man har

2012-10-16 - 21:09:00
Idag gick det mycket bättre att jobba jämfört med igår, slapp jobba över vilket var skönt. Efter det traskade jag in till stan för några ärenden sen tog jag bussen hem. Hann tvärduscha sen kom min saknade Jennifer hit!! Vi hade myspys med chipsm catchade upp och planerade halloween lite smått:)

Nu ska jag kika tumblr sen blir det nog sängen för min del, redan deppad över att jag måste stiga upp före fan imorgon och gå ut till bussen, snöar tydligen också? Åh...These girls are inside-out, I hope you get me right side-in

2012-10-15 - 22:16:35

19:23

2012-10-15 - 19:23:00
Deprimerande att när man lämnar lägenheten så är det mörkt ute, och lika mörkt när man kommer hem igen, buhu. Krigade mig upp före klockan 6(vem försökte jag lura med att ställa väckarn på kvart över 5???) och traskade ut till bussen. Dagen har varit så jäkla jobbig, var ovetandes om massa viktiga saker sen kom ju rentvätten idag vilket betyder att det blir dubbelt så mycket jobb, om inte mer. 

Härdade ut iallafall och jobbade över till nästan kl 18 sen tog jag bussen hem. Har knappt käkat något idag eftersom att hela dagen har varit så stressig så ska springa till köket nu och leta mat sen fortsätta se Saw sen sova, adioz


I don't care what you think about me, I don't think about you at all

2012-10-14 - 21:58:00
Sitter och lyssnar på Lynyrd Skynyrd och käkar kesella tills jag blir illamående bara för att det är så jävla gott. Borde egentligen gå och lägga mig eftersom att väckaren står på 05:15(!!!) och bussen går 06:10, ja jag har blivit alldeles för lat för att cykla fastän det bara tar en kvart. I somras cyklade jag till jobbet varje morgon i 7 veckor men jag kan ju skylla på vädret eftersom att det knappast kommer att vara sommarvärme imorgonbitti. 

Är stunder som dessa jag ångrar att jag inte tagit tag i körkortet än...vet inte om det beror på att jag är alldeles för rädd för att sitta bakom ratten eller om jag är för lat. Hade jag haft körkortet i mina händer hade jag kunnat stiga upp en mänsklig tid imorgon, men nu har jag ju inget körkort. Och ingen bil heller för den delen. Nej nu ska jag sluta tjattra på och klaga om detta och istället göra lunch till imorgon(som jag skrev i tidigare inlägget, hej tjejen som får saker gjorda i tid) sen lägga mig och hoppas på att jag inte försover mig imorgon.


20:26

2012-10-14 - 20:26:00
När jag just satt och tänkte på hur skönt det är att vara arbetslös och slippa gå utanför dörren varenda dag i detta horväder får jag ett samtal och blir inringd på jobb, så imorgon är jag tillbaka på sjukhuset två veckor framåt. Är ju dock bättre än att bara sitta hemma och ruttna på dagarna, pengar pengar pengar. 

Annars ikväll så har jag hunnit se SAW 1-3, tröstätit choklad och whinat över jobbet...hehe skoja..eller? Nu ska jag göra iordning lunch inför morgondagen, hejråååA pill to make you numb, a pill to make you dumb, a pill to make you anybody else but all the drugs in this world won't save her from herself

2012-10-14 - 14:49:54
Söndag idag då, har haft en skum natt med oförklarliga fylledrömmar, törst och illamående. Slet mig upp vid 11-12 för det var tänkt att vi skulle fara till mormor, men det blev inget av så istället for vi på Maxi och käkade korv. Annars så är jag tokless på detta pissväder och går mer än gärna i ide nu. Det har tydligen snöat hemma hos mormor och lite här&där också, fan vad vidrigt. Hatar snö.

We should be sincere enough to admit that we love evil too well to give it up

2012-10-14 - 03:24:00
Ikväll trotsade vi vädret och drog ut på "cruising" ändå. Först förfest i ursviken sen vidare mot stan där vi bara gled runt. Annars så har kvällen varit helt okej och jag hann även med att besöka Farmen(gammal motorcykelklubb) där det inte var allt för mycket drag, så vi drog vidare mot stan där det blev hemgång. Hade egentligen tänkt skippa denna visa om kvällen och egentligen tänkt skriva om idioter men jag vet inte riktigt vad jag tänkt skriva för jag är så avdomnad i händerna att jag bara knappar mig fram med pekfingret. Jag vet just och pass vad jag skriver för min ena hjärnhalva sover och den andra håller på att få ett raseriutbrott men, ja. Låt oss bara dra slutsatsen att människor är patetiska, på ett eller annat sätt. Jag önskar jag kunde dela med mig mer av mina tankar men just nu är det bara svart för att jag är dödligt trött och onykter, godnatt.
 

So tell me darling, do you wish we'd fall in love? All the time

2012-10-13 - 16:22:33

Igår blev det mycket fläng hit och dit. Först förfest innan förfesten hemma hos Jonas, sen vidare till förfesten sen blev det massa spring över till andra lägenheter, supertrevligt iallafall! Idag är jag inte så värst bakis vilket känns skönt eftersom att det blir öl ikväll också, woop woop

Du är inte så fin men det är något med dig

2012-10-12 - 17:42:32

Trubbelbarn

2012-10-12 - 15:00:38

Sovde som en jävla gris inatt och har aldrig riktigt vaknat känner jag, gick typ vilse när jag var och handlade åt morfar på konsum...Iallafall, blev ändrade planer om ikväll då jag egentligen bara hade tänkt ta det lugnt hemma, så blir nog öl som vanligt, sköööjjj. Nu ska jag städa lite sen leta någon extra telefon att ha ikväll eftersom att min spökar så jävla mycket.

Eyes wide shut, mind on repeat till the sun comes up

2012-10-11 - 23:08:20

Ikväll har jag som sagt spenderat kvällen hos min syster med mamma och det var supertrevligt som vanligt. Hämtade jackan också och den är jättefin!! Men väldigt tunn så den får nog ligga i garderoben tills våren kikar fram. Annars så har jag just smörjt in mig i BUS och tänkte nu se Beastly, hejdo.

Fyller mig med tankar om att vara trogen, även om du och jag är ingenting

2012-10-11 - 18:51:13
Idag har jag legat på latsidan och inte gjort ett skit förutom att jag har följt med mamma till Ica. Sitter och väntar på att hon ska komma hem nu så vi kan fara vidare till min syster och fika. På tal om ingenting, vann en jacka på tradera igår och när jag skulle betala in den idag så upptäckte jag säljaren bor på gatan bredvid mig? Haha hur liten är inte världen alltså...Så ska förbi henne om ca 1 timme och hämta den så jag får den direkt, plus att jag slipper betala frakt, perfekt!!


Han är från andra sidan av stan, han är nog ett trubbelbarn

2012-10-11 - 00:08:50

Rule number two, just don't get attached to somebody you could lose

2012-10-11 - 00:00:49
Hade lovat mig själv att lägga mig tidigt eftersom att jag fick så äckligt lite sömn inatt men på något konstigt jävla vänster har jag ändå hållit igång hela kvällen med städ, tvätt och bakande(dock världens godaste hallon&maraboumuffins). Hann även med att catcha upp med Sebbi utanför porten på en ciggaluring. Annars så har just sett några avsnitt av Desperate housewives och strax lägga mig under täcket för snart ser jag fan dubbelt av trötthet. 


Och jag blir paranoid för han är alldeles för fin för mig.

2012-10-09 - 21:55:29


Min kväll har bestått av filmtittande, dusch, ansiktsmask och allt som hör till. Har även hunnit med en sväng ner till tvättstugan där jag tvättade upp mina converse så nu är dom användbara igen! Just sett klart Saw 1 så nu ska jag strax lägga mig och sussa, upp tidigt imorgon. Adios bitchachos

What to expect when you're expecting

2012-10-09 - 19:07:52


Bästa på länge, den måste ni se!!! DET ÄR EN ORDER

Sometimes the people whom we've known for only a short amount of time have a bigger impact on us than those we've known forever

2012-10-09 - 13:03:56
Är så sjukt trött fastän jag har sovit ovanligt mycket den senaste tiden. Tror helt enkelt att jag sover för mycket haha. Idag har jag inte mycket planerat, tänkte för det mesta bara ta det lugnt och ha en "ta-hand-om-sig-själv-dag". Hade inte något mer intressant att berätta, adioz.


Once you finally let someone have you, they stop doing what it took to get you

2012-10-08 - 23:07:25

Jag har fastnat i loopen, jag kommer inte ur den

2012-10-08 - 22:33:11

Ikväll har jag gjort allting annat än det jag hade planerat. Serie/filmmys, dusch och ansiktsmask stod på schemat men fastnade vi datorn x antal timmar isället, så det får vänta till imorgon eller någon dag framöver. Nu hade jag iallafall tänkt ta tummen ur och se Youth in revolt som jag laddade ner för ett tag sen. 

Vi kan le, men bara i sekunder. Det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet

2012-10-08 - 16:24:50


Idag vaknade jag redan vid halv nio och kunde inte somna om. Så låg och såg tv ett tag sen for jag med mamma och syster till Pingstkyrkans secondhandaffär där jag fyndade en spetströja. Nu ska jag käka middag sen se serier eller dylikt, hejdo

She has the kind of smile that says "You don't know me, and you never will"

2012-10-07 - 17:40:19
Igårkväll blev det nyktert med Josefin. Vi såg film och tryckte gott. Sen blev jag så förbannat trött att jag somnade och sov i kanske 1 timme, sen blev vi upphämtade mitt i natten och jag blev avsläppt hos mamma där jag somnade direkt. Hade skumma drömmar om vaniljsocker och jättekaniner(???) och har sovit drygt 12 timmar. Vilket innebär att jag översovit så jag är fortfarande dödstrött och skulle mer än gärna lägga mig och sova tills nästa år. 

Är fortfarande hemma hos mamma och har inte gjort någonting alls idag. Håller på att ladda hem första säsongen av Breaking Bad(någon som sett det? Bra/dåligt?), ser i princip aldrig serier så kan ju vara kul att hitta någon att fastna för. Nu ska jag gå och duscha sen leta något att äta, har tappat aptiten idag så hoppas jag hittar något gott så den kommer tillbaka. 
Her heart was a secret garden and the walls were very high

2012-10-07 - 15:27:13

The best revenge of all; Happiness.

2012-10-06 - 11:53:17
Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life.

Igårkväll hände det igen, jag hade en lyckad fylla! Fult att skryta om sina fyllor kanske men när man haft 90% dåliga i flera månader, sen från ingenstans så blir man toklycklig...då får man skryta lite. Det började med förfest hos Jenny, sen drog vi vidare mot stan. Medans dom andra for på krogen åkte jag bil istället för att spara pengar. Börjar få lite vett i skallen känner jag:))


Jag vill röka, jag får röka, jag ska röka, hmm jag ska röka

2012-10-05 - 18:40:21

I think I'll miss you forever

2012-10-04 - 23:51:35

Go ahead, make my day

2012-10-04 - 16:12:00
Gårdagen spenderade jag hos min Josefin! Först följde hon mig till ett möte, lunchade på stan sen tog vi bussen hem till henne och såg film och hon gjorde dipdye i mitt hår. Gick emot strömmen och färgade det mörkare istället för ljusare och det blev superfint! 

Redan torsdag idag och dagarna bara flyger iväg, tur jag trivs med att vara arbetslös än så länge hehu. Annars så har jag just smörjt in mig i BUS och väntar på käk, sen blir det nog bara filmtittande hela kvällen. Blir att lägga sig tidigt så jag får mig upp imorgon, begravning väntar


Tack som fan för att du inte är som jag

2012-10-03 - 22:37:18

"Jag knycker närhet av dig då och då
, jag tar på dig för mig för att förstå
Tack som fan för att du inte går ändå, tack som fan för att du inte är som jag.
Aldrig krävt att du ska vänta på mig"

Ville bara säga....

2012-10-03 - 00:55:40
...att min telefon har återuppstått! Åhh började pirra i magen när den började lysa då jag försökte ladda den..Hihi. Nu ska jag slå igång en film att somna till, upp med tuppen imorgon också för några ärenden(som vanligt). Godnatt!

Till min samsung

:(

2012-10-02 - 23:46:19
Idag har INTE varit min kväll kan jag ju meddela. Som jag nämt tidigare så började min telefon leva sitt egna lilla liv förra helgen genom att stänga av sig oavbrutet och strula tills det blev okontrollbart, så nu har den sagt godnatt och jag får inte ens igång den, känner mig så naken rädd och exposed.........WHYY?!?!???

Känner mig såhär över min telefon:

Matbloggstoppen