Detta är kärleken: Dessa ständiga kast mellan lycklig övertygelse och osäker förtvivlan. Där, i mellanrummet bygger vi våra liv

2012-09-30 - 23:46:42

Ja gårkvällen var ju....lovley. Somnade redan vid 11 och vaknade x antal gånger under natten av att jag kände ett starkt behov av att dricka oboy haha, drack säkert 1½ liter. Söndag idag och det har inte hänt mycket alls, har vandrat från sängen till datorn och känt mig mer död än levande.

Annars så har jag just gjort lite pastasallad och tänker lägga mig och se film. Har laddat ner alla Highschool-filmer så hade planerat lite marathon med mig själv, yadayada hejdo

In the shadow of your heart and in the dark I can hear your heartbeat

2012-09-29 - 19:57:00
 

Ikväll har det verkligen inte hänt mycket...Försökte se säsong 2 av Awkward online men med min värdelösa dator var det hopplöst, ingen som vet vart man kan ladda ner det utan HD??? Gooby pls. Annars så ska jag strax hoppa in i duschen sen försöka få mig till andra änden av stan för bakishäng.

Don't ever worry about things that don't worry about you

2012-09-29 - 12:38:00
 
Gårkvällen var askalas och för första gången på flera månader så var jag JÄTTEglad!? Jag brukar alltid flippa ur under kvällens gång, bli arg för oväsentliga saker, uppföra mig aggressivt ect men icket, så det var superskönt faktiskt. Slipper jag ha ångest över det! Vet dock inte om Mollys/Allstar levererade för jag tappade som vanligt bort alla och virrade runt själv *eMo cRieZ* men hittade lite vänner mot slutet hihi. Efter massa ståhej fick jag skjuts hem och skulle just lägga mig då Jesper kommer hem och har råkat skära sig djupt i fingret, så vi hann med en tripp till Akuten också. 

Idag är jag knappt bakis så det känns skönt. Hade dock en flummig fylledröm att min mobil stängde av sig stup i kvarten och var knappt användbar, vad tror ni händer då jag vaknar? Jo min mobil stänger av sig automatiskt stup i kvarten...vafaaaan

Got my bad baby by my side, I know if I go I die happy tonight

2012-09-28 - 17:51:00

Can we be evil together? I want to be evil with you

2012-09-28 - 15:35:32
 
Igårkväll så blev det bara en lugn hemmakväll. Tvättade lite och vek tvätt, städade och såg två filmer(Blue valentine och Desert flower). Äntligen fredag och det är så skööönt, fastän jag är arbetslös och alla dagar är likadana men ändå. Ikväll blir bjuden på middag hos Challe och efter det blir det partaj för fulla muggar sen blir det Mollys/Allstar. Får hoppas det blir lika kul som det låter:)) Hejdo

Det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt

2012-09-27 - 19:58:00

Monsters don't sleep under your bed, they sleep inside your head

2012-09-27 - 13:43:20
Igår hade jag planerat att bara ha en lugn och mysig hemmakväll med mig själv men mitt i filmtittandet så hör Challe av sig och det blev en impulslill-lördag på Olles hehe. Brände inte lika mycket pengar som förra gången men magen sa ändå emot så idag mår jag inte prinsessa. 

Idag har jag inte hunnit göra så mycket vettigt förutom att se klart filmen från igår och glott på några avsnitt av The Hills. Annars så blir jag snart upphämtad för att fixa lite inför den kommande helgen, adioz


Om du visste att varje gång jag ser dig går jag sönder, skulle du göra dig mindre fantastisk då?

2012-09-26 - 02:31:00

Shit känns som att jag knappt hunnit vara hemma senaste dagarna...Som jag skrev tidigare har jag bott hos J ca fyra dagar, sen kommer jag hem och hinner bara innanför dörren, packar väskan och sätter mig på bussen till Bure. Så har spenderat kvällen där med Hjalmar och Danne där vi har tittat på film och bara tagit det lugnt. 

Klockan är alldeles för mycket för mig just nu för jag ska upp tidigt imorgon för ärenden i stan och jag är så jävla trött att mina ögon håller på att ploppa ut, så avrundar här och säger godnatt! 

Tisdag

2012-09-25 - 16:10:10
Efter att ha bott hos Josse i fyra dagar känns det lite weird att vara hemma, men idag har vi iallafall varit en kort sväng på stan. Fick tyvär inte med mig något fint hem(tror jag???) förutom ett lypsyl. Jaa hade inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället...Ska nog städa lite i rummet nu sen se någon film.

De senaste dagarna, haha allt vi har gjort är att äta och se film -

Let's get lost

2012-09-23 - 20:47:35
Sitter just nu hemma hos Josse där jag har bosatt mig. Igårkväll var vi nyktra och såg film och var ute och promenerade, blir ju inte alls kallt om kvällarna nu nejnej:):) Sitter och väntar på att hon ska bli klar så vi kan traska iväg till ica och köpa snus och säkert något annat gott. Vi hörs när vi hörs


Ser tillbaka på mörka moln som heter ånger, sorg och skam

2012-09-23 - 17:44:28

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

2012-09-22 - 12:39:00

Ja nu sitter man här igen med ångest från gårkvällen som vanligt. Alltså jag förstår inte? Är det jag som är galen eller är det dom andra som är helt sjuka i huvudet? Eller är det jag som slagit i skallen eller något? Känns som att jag kommit till den punkten då jag helt enkelt har tappat hoppet om i princip allt. Nu blir det här världens klagoinlägg, men se på fan då får det väl fan bli det då. Folk gnäller om smink då får jag gnälla om folk. Något som är 100% säkert är att alkohol tar fram det värsta i folk, iallafall då det gäller mig. Senast igår blev jag kallad "monster" och jo jag tror jag förstår det nu. Tror också att jag måste tämja mina demoner innan jag blir en helt och hållet, det här börjar ju nästan gå överstyr. Att slå sig själv blodig, då har man problem med ilskan.

Sen förstår jag inte vitsen med att folk helt enkelt är idioter. Någon spöar på sin kompis för att någon lånade något av någon och inte lämnat tillbaka det än, någon annan spöar folk för nöjets skull för att den är så bad ass och drar ihop ett bad ass gäng, bestämmer en mötesplats och drar fem mot en som om vi levde i en jävla film. Är nog det som gör mig mest frustrerad att folk helt enkelt är dumma i huvudet och har tappat förmågan att förstå.

Okej jag förstår knappt vad jag skriver om för det här blev jävligt luddigt och jag har massa bakistankar, men lite måste man ju få ur sig. Nu ska jag käka något innan jag svälter ihjäl och ikväll står bakismys med min fina på schemat, hejdå.


Fredag

2012-09-21 - 11:58:12
Tatuerandet  igår gick kalasbra och det gjorde inte alls så ont som jag förväntat mig, börjar nästan bli van det där nu hehe...Blev iallafall jättefint!!! Efter det for vi och gled runt i Emmelis nya fina bil, käkade chicken toast på Shell sen skjutsade dom hem mig. 

Äntligen fredag och jag har orkat göra plättar till lunch sen har jag inte hunnit göra så mycket mer fastän jag konstigt nog varit vaken sedan kl 9 idag. Nu ska jag smörja min tatuering sen fortsätta glo på tv, hejs!


Mama we all go to hell

2012-09-20 - 15:31:00

Gårkvällen spenderades med Josse och Emmeli, vi glodde på film och tog det lilla lugna. Gled lite med bilen och köpte lyxshake. I eftermiddag ska dom även följa med mig och se på när jag tatuerar mig, är lite nervös för jag vet inte hur ont det gör på just det området jag ska tatuera men det kommer nog gå super som alltid:))

You can put any face behind a mask - but be careful, someone else might be pretending

2012-09-19 - 12:29:03
Åhååå vad jag vaknade sent...fan också. Och har drömt så sjuka drömmar att jag inte riktigt vet om det bara var dröm eller verklighet. Hatar när det blir så, känns som att jag bara sovit 1 timme....Yadayada aja ska slänga på mig kläder sen motionera till pappas jobb, sola(ser ut som edward för tillfället:):)))) och göra lite andra ärenden. Tjingeling


Den sjukaste resan jag tvingats delta i, bland änglar och demoner

2012-09-18 - 22:37:59


Känns som ett beroende, försöker vara vit, ha en hård diciplin, varje dag samma skit. Men det är mitt eget fel, för jag är fast i det. Försöker slappna av och bara glida med. Men som en virvelvind, det är alltid något nytt på gång. 
Ständigt nervös så jag filar på det, så årstider kommer, årstider går - snart gått ett år och mitt mönster består. Klättrar på väggarna precis som igår, men skillnaden idag är att jag tror jag förstår.

Intressant fakta om drömmar/sömn

2012-09-18 - 15:58:54
 • Människor spenderar runt 6 år av deras livstid på att drömma.
 • Vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv med att sova
 • Våra hjärnor är mer aktiva då vi sover än då vi är vakna.
 • Människor har runt 3 till 7 drömmar per natt och drömmer runt 2 till 3 timmar på en hel natt.
 • 90% av våra drömmar glömmer vi direkt då vi vaknar.
 • Utsättning av medicinering kan orsaka mer intensiva drömmar. De som har slutat med alkohol eller rökning upplever ofta djupare drömmar och mardrömmar.
 • Det är omöjligt att drömma när du snarkar.
 • Bebisar kan inte drömma om dom själva förrän dom är 3 år.
 • Mer kvinnor än män upplever "deja-vu"drömmar(att man varit i den drömmen tidigare ect)
 • Människor som har sömnparalyser(ett förlamande tillstånd) hör röster och ser främlingar i deras rum.
 • Mardrömmar händer oftare för barn än vuxna.
 • Blinda människor drömmer. Deras drömmar är auditiva(ljud) om de är födda blinda. Om dom blev blinda i ung ålder så drömmer dom om vad dom kommer ihåg.
 • Om du undviker att sova i över 10 dagar kan du dö.

One thing I can tell you is that you got to be free

2012-09-17 - 19:23:02


Har spenderat hela dagen i Piteå med familjen! Vi for dit enkomt för Dollarstore hehe. Fick inte med mig så mycket hem, lite småtjaffs och en film. Nu ska jag fortsätta att göra klart Hinds bloggdesign sen bara ta det lilla lugna, adios bitchachos


 

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

2012-09-17 - 01:15:55
"Jag kommer alltid att välja fysisk smärta framför psykisk. Herregud det skulle vi nog alla. Man blir hellre slagen blodig än bedragen. Det fysiska, bara kött och blod och sen det psykiska, känslor. Att känna något psykiskt är en så mycket större grej än att känna något fysisk. Oavsett om någon sparkar en i magen eller tar dig bakifrån. Det är bara kött och blod. Men att känna något för någon. Att titta på någon utan att ens behöva beröring och ändå känna... så mycket större än att ha någons armar runt sin kropp."

- Michaela Forni

Kiss me hard before you go

2012-09-16 - 22:23:48
Trodde det bara skulle bli en lugn kväll men mamma drog med mig på 1 timmes promenad. Vi gick förbi Maxi också och köpte godis så nu ska jag tjocka mig med det och se säsong 2 av Awkward(som jag längtat!!!!) därefter blir det Hot rod som tydligen ska vara bra!




I can't compete with the she wolf

2012-09-16 - 16:16:00

4 från fredagens bradaver.

Fredagen började lovely, höll på att sluta i kaos men avslutet av kvällen blev helt oki. På lördagen promenerade jag över 1 mil med mamma och fick en uppenbarelse och bestämde mig för att bli nykterist, så igår for jag på fest nykter och slutade med att jag somnade i sängen där borta. Så blev hemskjutsad och somnade om hemma. 

Intressant, nu ska jag fara och panta med mamma adios.

This is what the devil plays before he goes to sleep

2012-09-15 - 21:01:00

I will have the last laugh, I'm a fucking bad man

2012-09-13 - 22:17:45



What's up med att jag blivit halverst vuxen...har spenderat aftonen/kvällen med att betala räkningar, posta brev, städa och tvätta, kan lika gärna gå i pension redan nu..Ja något mer intressant än så hade jag inte att dela med mig av. Nu ska jag ladda ner(hello illegal:Pp) Easy A sen slagga, stan imorgon med Josie!!

It terrified me to the point where I could barely function

2012-09-13 - 16:12:34


Idag har jag verkligen gjort någonting vettigt! Har haft en oro i kropp och sinne i några dagar så följde med mamma ut och promenerade i nästan två(!!!) timmar, guuuud så skönt! Kände mig som värsta träningsfreaket då jag till och med joggade...Sen käkade vi sallad på Vitberget och bara tog det lilla lugna. Nu har jag just betalat en räkning och ska strax hoppa in i duschen, adioz.

Du är också dum

2012-09-13 - 11:55:00


Att jag ens är vaken nu är otroligt. Gick och la mig vid 5 imorse...Aja igårkvällen spenderade jag med Josse. Vi såg film, flätade varandras hår(:$) och tjollrade på♥ Just nu så håller jag på att göra pommes till frukost, känner verkligen hur bra matvanor jag fått de senaste dagarna!

Efter det ska jag troligtvis gå ut och gå en sväng med mamma ifall jag ids, och senare blir det BUS som vanligt varje torsdag. Hehe ja jo intressant hejdå

Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat. Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll, vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll

2012-09-13 - 02:11:00




Who gave you the right to start shit?

2012-09-13 - 00:17:49

:((

2012-09-12 - 23:10:25


Ellie: 
Can I hold your hand?

Carl: No.
Ellie: But why?
Carl: Because it’ll hurt when you let go.

These motherfuckers they're controlling us now but no one's talking about it, They made us proud to be slaves

2012-09-12 - 16:43:20

Har nog funnit den bästa låten i mitt liv

2012-09-12 - 14:20:35

Fångar ditt skratt i en burk som jag kan ta fram när jag saknar dig som mest

2012-09-11 - 23:41:00
Ikväll spenderade jag en hel timme i bilen för att syrran övningskörde(som var tokduktig!!), sen har jag sprungit fram och tillbaka till mamma för att hämta diverse prylar till min brors tatueringsmaskin för han tänkte gadda mig ikväll. Och efter fjärde vändan insåg vi att det var omöjligt då en sladd var glapp....sög totalt.

Annars så har jag bara varit allmänt ledsen och arg över allt och ingenting så har just varit ute på en promenad runt morön och vandrat i tankarna, vet inte riktigt om det var uppfriskande eller om man blev mer fundersam...Nu ska jag iallafall krypa under täcket, ilar i tinningen och magen gråter hejdo.



I fall in love everytime. And I don't really fall in love alot, but when I do, I fall hard

2012-09-11 - 14:37:00
Igårkväll kom mina girls hit och vi catchade upp rätt mycket och tryckte chips. Sen tog vi förväl av Jossan som flyttar till London på söndag!!! Om vi inte träffar henne på fredag vill säga då vi ska tvinga henne att dricka alkoholhaltiga drycker med oss thihi. 

Annars så vaknade jag upp med smärtor imorse för i sömnen så har jag haft någon slags abstinens och kliat of krö, så jag har ett litet köttsår i ansiktet...snyggt. Nu ska jag återgå till att käka chips hejdå


Fint ska det vara och du är finast av alla

2012-09-11 - 02:33:44



"Man får skylla sig själv om man känner sig ensam när man aldrig riktigt släpper in någon.
Kanske skrämmer tanken på att bli sårad mer än tanken på att bli ensam."


Jag trodde jag visste vad jag ville, men vad fan jag var full och ung och dum då

2012-09-10 - 18:52:00

Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser

2012-09-10 - 17:13:16
Har spenderat hela dagen på stan med Erik. Vi har varit på ett litet "möte", tjollrat runt på stan och käkat. Fick med mig hem en ball t-shirt(med tryck såklart från killavdelningen på H&M hehe), hade också tur i oturen och glömde klädpåsen inne på CKtoan, tur man har bra minne ibland så fick löpa amok och hämta den. 

Annars så har jag just kommit hem och gör nada. Tänkte dammsuga och lite sådant innan mina saknade tjejor kommer hit! 




För alla fack dom placerat oss i

2012-09-09 - 23:39:00


Dom sa jag hade livlig fantasi, vad trodde ni? Den tog mig hit.
 

Fuck I need a rush

2012-09-09 - 20:00:22
Idag var jag så brutalt trött att jag inte fick mig upp ur sängen förräns typ 2 idag...illa. Något annat intressant under dagen existerar inte förutom att jag har duschat. Nu ikväll har vi(syrran) varit och övningskört till Ersmark och hämtat däck och sen var vi förbi farmor och farfar en snabbis och fikade. Måste även gratulera till farfar som skaffat facebook hihi. 

Jaa vad annars då. Slö-söndag idag och det händer inte mycket. Inatt var jag tvungen att sova med kläder+två täcken för att det var/är så kallt i mitt rum, mina fingrar är ljusblåa av kylan, dax att skruva upp elementet snart känner jag...Okej så jäkla osammanhängande fattar inte vad jag skriver, lol

tumblr 

Vänta vänta var är din känsla?

2012-09-09 - 03:20:00

Keep blowin' kisses cuz you're flirting with death.

Känsel känsel har du någon känsel?

2012-09-08 - 17:53:00

Igår upplevde jag en av de konstigaste fyllor och jag var annars bara allmänt mäktigt förbannad på allt omkring mig. Tur vissa har överseénde och efter att ha umgåtts med Theo Oliver och Lucas blev jag på bättre humör och kunde somna hyffsat gott. Ikväll skulle jag egentligen till Lule men blev ändrade planer så blir nog Ursviken istället för att umgås med Erik och Sebbe. 

Det som finns i ditt huvud, finns i ditt hjärta

2012-09-07 - 12:41:13

Välj någon som älskar dig, som alltid väljer dig. Som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredställa dig

2012-09-06 - 13:20:58
Efter ett uppskakade samtal igårkväll är jag både frustrerad men ändå lättad. Vi vet nu vem "mannen i bilen" är, skönt att veta för då har man en aningens mer koll, har dock aldrig varit så äcklad över en annan människas existens. En sån där blick som man aldrig glömmer ni vet, något som begravt sig inne i huvudet. 

Annars då, redan torsdag och det känns ju göttans, öl imorgon!! Nu ska jag i vanlig ordning smörja in mig i BUS sen göra något annat roligt. Hejrå


Världens finaste text av Håkan Hellström

2012-09-05 - 22:49:00
"Passion är en sådan extrem känsla. Det gör ont att vara ifrån varandra, det vrider om inombords. Och det gör ont för man är rädd att mista den andra personen, det gör ont för att man är rädd för att han eller hon inte ska tycka om en lika mycket som man själv tycker om honom eller henne. Allt det där gör ont. Innan man lärt känna den andra personen finns det en period av osäkerhet, och det tycker jag är ganska obehagligt. Det gör ont. Och om man är olyckligt kär, om den andra personen inte alls vill ha en, då gör det ju fruktansvärt ont."



The beautiful things in life are not seen, but felt only by heart

2012-09-05 - 17:47:41
Har spenderat dagen med min saknade(!!!!) Jennifer som var jättetrevligt♥ Besiktningen gick bra, sen var vi på stan en snabbis, besökte Atorpskolan och hämtade lite keramikprylar sen for vi hem till mig och pratade om allt möjligt. Nu ska jag följa la familia på solbacken sen ska jag städa rummet i vanlig ordning, tjingeling!





I do all the evil I can before I learn to shun it

2012-09-05 - 02:26:15
Ja filmen var ju verkligen inte över förväntan haha...Sen så var vi sammanlagt 6 pers i hela biosalongen så filmen var nog inte så poppis. Segstartad, långdragen och det ända man fick se i filmen var när dom körde bil, fjuppade och pundade. Hyffsat okej story dock men så jääääkla seg. Så tips till er, se inte On the road!! Iallfall inte på bio hehe.

Påvägen hem följde jag Josse utanför Nadja och under den sträckan så är det en sliskig gubbe som kör förbi oss x antal gånger. Kör väldigt sakta, helt ensam i bilen och bara tokstirrar. Efter jag lämnat Josse tänker jag inte så mycket mer på det och fortsätter hemmåt. Lika förbannat kommer den där slusken igen och blänger som om han skulle våldta eller mörda mig på plats. Och för första gången någonsin är jag rädd, brukar aldrig vara det i vanliga fall när jag går hem sent. Inte rädd för honom dock, bara rädd över att man vet vad som kan hända. Så tog en liten genväg men klart som fan att han spionerade på mig och körde runt min genväg så att vi "möttes" på andra sidan. Efter det tappade han bort mig för att jag var så rädd att jag gömde mig..Haha så jävla vrickat, usch. Nä nu ska jag dränka min ilska i glass sen sova, upp i tid imorgon för att följa Jennifer och besikta bilen! Adios bitchachos






If you're really in love with one boy, you don't want to sleep with another

2012-09-04 - 18:31:31
Igårkväll hade jag så tråkigt att jag satte mig på första bussen till Bure. Umgicks med Danne och Hjalle, städade i princip hela Dannes lägga sen däckade jag i sängen. Väcktes typ 6 på morgon och har varit vaken till&från sen dess. Nu är jag iallafall hemma och ska göra mig klar sen blir det bio med min fina:))


Och jag är dummast av alla som tänker på dig innan jag somnar

2012-09-02 - 23:09:08

Några saker som ni kanske inte visste om mig

2012-09-02 - 22:34:12
 • Jag är väldigt snål när det kommer till "viktiga" saker - jag spenderar hellre pengar på snus istället för nya vinterskor ect.

 • Jag är långsint(dock bättrat mig extremt mycket). Kan fortfarande vara irriterad över saker som skedde för flera år sen.

 • Jag har varit förlovad.

 • Jag är perfektionist. Speciellt då det gäller mitt rum. Allt måste stå i ordning och jag har inget emot att städa(dammtorka, dammsuga ect) 2-3 gånger i veckan.

 • Jag har jättesvårt för att få dåligt samvete. Jag kan göra nästan vad som helst eller vara elak mot någon utan att få det, men när det väl kommer till den punkten att jag får det kan jag må dåligt i flera veckor över det. Då det gäller väldigt nära vänner eller familj är dock en annan femma, och den jag kan få mest dåligt samvete mot är min tvillingbror.

 • Jag var "stökig" förut och fick anpassad skolgång. Eller ja jag kan väl inte kalla det stökig, jag var bara dum i huvudet.

 • Jag vet ingen större egoist på fyllan än mig själv. Jag ignorerar allting runtom mig och sätter mig själv före alla andra. Kan ses som både positivt och negativt dock. (Cuz at the end, who's there? You)

 


"När vet man att det är slut?" "Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig"

2012-09-02 - 19:13:00


Kände mig kreativ och gjorde en tavla.


She offered herself to the big bad wolf and didn't scream when he took the first bite

2012-09-02 - 18:25:00
Låg i sängen och drog mig till nästan halv 4 idag...illa illa. Förkylningen sätter sina spår och jag är slutast i världen. Redan söndag idag och det lutar mot en hemmakväll, orkar ändå inte göra någonting. Det enda vettiga jag ska göra är väl att städa och liknande. 

"To dream that you are running really slow means something in life is holding you back"
- Psychological fact


You sit there in your heartache waiting on some beautiful boy to save you from your old ways

2012-09-02 - 02:49:20

Matbloggstoppen