Clever ain't wise

2014-07-28 - 22:26:08

Jag vet att jag skriver mycket om kärlek och att man inte ska ge upp den och dittan och dattan. Men inatt när jag skulle sova, ensam som alla andra nätter så slog det mig. Tänk om jag aldrig någonsin hittar min livs kärlek? Eller om jag redan funnit den men det är inte honom jag kommer att spendera mitt liv med. För det är ju över för längesen. Det känns så jäkla tabu att sitta och vara ledsen över kärleken när det finns miljoner mycket viktigare saker här i livet jag borde bry mig om mer, men jag kan inte. Jag har alltid varit en sån som tar kärleken till prio ett. Jag har prioriterat kärleken över skola, jobb och vänner. Så har det alltid varit. Jag är den klassiska tjejen som är kär i kärleken och gör allt för den. Jag är helt enkelt dum i huvudet. Finns inga gränser jag inte skulle tänka mig att spänga för kärleken.

Tänk så mycket vänskap jag varit påväg att tappa pga all kärlek jag velat ha, som inte ens var äkta eller överhuvudtaget fanns i en denna persons ögon. Jag minns hur mycket jag tyckte om honom och att han inte alls såg mig på samma sätt, ändå fortsatte jag att plåga mig själv med att vistas runt honom och blev så ledsen då han inte hade tid för mig. Men det var ju ganska uppenbart, för vem vill ödsla tid på någon man inte har känslor för när man vet att den ena känner något så mycket starkare?

En vänskap på flera år tillbaka som jag blundade för endast för att få vara i dennas närvaro. Och att han idag inte är mer än någon jag ger en tom och ytlig blick. Knappt det. Så mycket värd är han i mina ögon. Faktiskt en av de få människor som äcklar mig rakt av fastän det nu var några år sedan. Märkligt vilka spår vissa kan lämna hos en. 


Kommentarer
Postat av: M

You'll always have me (and papi) för du är vår ängel

Svar: HAHA<3333
Fanny

2014-07-29 / 17:09:01
Postat av: Malin

Ja..denna kärleken.. Man vill ju så mycket..
/ Malin
malinedlund.blogg.se

2014-07-31 / 08:01:13
URL: http://malinedlund.blogg.se
Postat av: Petro

Så sant

2014-08-15 / 11:09:05
URL: http://petro.blogg.se


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen