Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade, älskade du

2014-06-11 - 19:53:40

En liten fundering som slog mig. Jag sprang på ett av mina ex då jag senast var på krogen och det var som att springa in på okänd mark. Någon jag tidigare känt ut och in var som en total främling för mig. Som att kliva in i en stor dimma och jag tappade ord på hur allting kunde bli så märkligt så snabbt. Att kolla honom i ögonen och se en helt annan person där inuti. Det är faschinerande och sjukt vad tiden förändrar människor. Då insåg jag även att jag nog aldrig kommer att kunna knyta nya band med den här personen. Samtidigt så kan det vara väldigt svårt att vara vän med ett ex, jag brukar vilja se förbi det för man har ju ändå en gång i tiden varit älskare och bästa vänner. Men det var som att jag drog en egen gräns på plats, det där skulle inte funka alls. Ibland kan man inte lappa ihop en trasig relation. 

Sen har jag såklart en dåvarande som var en av mina närmaste fastän vi inte längre var ett par. Tog ju dock sin tid att bygga upp de brända broarna men det funkade efter många om och men. För att inte tala om alla de gånger vi rykt ihop och spytt galla över varandra(ej bokstavligt talat).

Hur fungerar ni? Kan ni vara vänner med era dåvarande?


Kommentarer
Postat av: Gina Bäck

Jag och min före detta (för övrigt min första kärlek) gjorde slut rätt nyligen och jag vill mer än allt vara hans vän när jag kommit över oss. Men jag är så rädd att det inte kommer att gå, han är trots allt en av de viktigaste och den som känner mig mest. Sorgligt.

Svar: Det är inte alltid så lätt, ibland går det och i vissa fall funkar det inte alls. Fast det beror ju lite på hur man är som person och de anledningar till varför man bröt upp. Önskar dig all lycka iallafall att ni fortfarande kan vara vänner:)
Fanny

2014-06-11 / 22:35:40
URL: http://ginaback.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är nog supertöntig. Men ser jag vissa av mina ex vill jag helst gömma mig. Finns inga känslor kvar men den besvikelsen över hur falska några av dem var sitter fortfarande i

Svar: Förstår hur du tänker! Vissa saker som hänt i ens tidigare förhållande är svåra att släppa och sitter kvar i benmärgen.
Fanny

2014-06-11 / 23:12:37


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen