Staden känns för liten

2014-06-10 - 19:13:00
Jag har aldrig varit duktig på att släppa lös, leva lite för mycket. Ta chanser, risker. Och då räknas inte då jag var 18 och trodde jag var radikal men jag egentligen bara var dum i huvudet. Jag har alltid varit den som trivs med att vara bekväm, för vem gör inte? Jag är en typisk oimpulsiv människa. Det ska planeras hit och dit, planeras lite mer sen är jag nöjd. Men ändå händer det ingeting. Jag är rädd för att åka härifrån men samtidigt rädd för att fastna här. Börjar bli less nu. Jag är inte längre bekväm med att vara bekväm. Less på att gå på samma gator, se samma ansikten, gå på samma krogar och hamna i samma diskussioner om samma samtalsämne med samma personer. Allting är för likadant. det går bara runt, runt och runt. Jag vill ha något nytt, uppleva något nytt men vet inte vad. Det är det som stoppar. Jag vet inte ens vad jag vill göra, förutom att jag vill bort och jag vet inte ens vart. Vart börjar man då? 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hamna i samma diskussioner om samma samtalsämne med samma personer.

detta citat, stämmer in så sjukt bra.

2014-06-10 / 19:46:58
Postat av: Anonym

hamna i samma diskussioner om samma samtalsämne med samma personer.

detta citat, stämmer in så sjukt bra.

Svar: Visst gör det! Vilket hamsterhjul man är i alltså..
Fanny

2014-06-10 / 19:46:59
Postat av: Hanna

Plugga! Har aldrig haft så roligt och träffat så många nya vänner som när jag pluggade. Hemstaden finns alltid kvar om det inte blir som man tänkt sig.

2014-06-10 / 22:40:14
URL: http://mshanna.blogg.se
Postat av: martina

Detta stämmer så sjukt bra in på hur jag känner med mitt liv också, så himla svårt när man absolut inte vet vad man vill utan bara att man vill göra något annorlunda.. Svårt, och undrar precis som du, var fan börjar man? Det är väl bara att göra antar jag, även fast det är så mycket svårare än vad man kan tro! hoppas att du kommer du kommer på vad du vill:)

Svar: Haha se där, vi sitter i samma båt! Tack, lycka till du med:)
Fanny

2014-06-13 / 18:09:35
URL: http://bymsandberg.blogg.se


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen