Tröttis

2014-06-23 - 19:50:52
Tack för tipsen i förra inlägget! Tycker själv om att skriva lite mer personligt så kommer garanterat något mer sånt inlägg framöver. Solade som sagt solarium tidigare idag och jag brände mig nå så guuud förbannat. Fick frossa så la mig för att vila och det slutade med en "pn" på 3 timmar haha.. Är helt slutkörd så ska städa undan lite nu sen krypa under täcket och se film. Såg förresten "Shoo bre" innan jag somnade som var riktigt bra. En förortsfilm som handlar om pengar, förbjuden kärlek och vänskap. 

"Hur fan hamnade jag här? Det känns som feber. Som när man var sjuk som liten. Vad får ens liv att gå helt åt helvete? Pengar. Kärlek. Vänskap. Allt man gör får konsekvenser. Man tror att man har bilden, men missar något som efteråt är så jävla självklart. Men vad fan, även om man fick göra om det så skulle man göra samma misstag om och om igen. Alla säger att det är så fint med känslor. Men ingen berättar hur jävla jobbigt det är att känna. Ingen säger vad som finns på andra sidan kärleken. Det här är sista gången jag sätter mig själv i skiten." Elias i Shoo bre.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hur slitet och nött blev ditt hår efter alla blekningar? Isåfall använder du nån inpackning då ?

Svar: Egentligen så var det redan jätteslitet då jag aldrig klipper mig, men det blir alltid slitet då man bleker. Använder en inpackning vi har hemma, vet dock inte vad den heter men du kan alltid kika in hos en frisör så kan dem säkert rekommendera någon bra!
Fanny

2014-06-24 / 22:32:01
Postat av: ida

färgade håret med en askblond färg igår, och det skiftar lite lite i grått ? blev ditt också så och hur ska jag göra ? :) vänta och se om det blir bra eller färga med nån annanfärg, hade gärna vilja fått samma färg som du har just nu! lägg gärna ut en bild på dig med ditt hår igen :)

Svar: Om du tycker att det skiftar alldeles för mycket i grått så kan du antingen lägga i en toning utan askfärg(grått) eller ha hårinpackningar eftersom att det kan suga ut lite färg ur håret. :)
Fanny

2014-06-26 / 10:40:52


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen