12:40

2014-05-07 - 12:40:56

Här kommer ett långt inlägg om en dröm jag hade för drygt 2 år(?) sen. Först och främst så är det på en återkommande plats, hemma hos mormor. Varenda gång jag drömmer att jag är där så bildas drömmen till en mardröm vilket jag inte förstår varför då det är ett av mina favoritställen.


Jag kommer in i hallen och ropar efter mamma, mormor och mina syskon men får inget svar. Vilket känns konstigt i drömmen då vi alltid är samlade i vanliga fall. Jag fortsätter genom hallen och sen in till köket där det är tomt. Fortsätter in till vardagsrummet, stannar upp och tittar in i det andra vardagsrummet. På väggen längst in finns det en helkroppsspegel där jag ser någon. Hon har svart hår, klädd i ett vitt nattlinne och ja, ni förstår nog vem jag menar. Utseéndemässigt så är hon alltså Samara från "The ring". En fruktansvärd varelse i de flestas ögon.


Jag blir livrädd, vänder mig om och försöker springa därifrån. Mina snabba steg förvandlas snabbt till ett slowmotionsenarium och det känns som att jag springer på samma ställe. Hon kommer närmare och jag har bara hunnit springa några centimeter. Tillslut så kommer jag till köket och sedan så vaknar jag.


Del 2. Mardrömmen är exakt samma som förra, fast denna gång så kommer jag längre. Jag hinner nästan ut ur köket och sedan vaknar jag upp, igen.


Del 3. Här har jag kommit till det stadiet att jag inte vill somna längre, jag är livrädd för att jag ska ha samma mardröm igen. Men såklart så hamnar jag i samma mardröm. Den spelas om igen som de två senaste gångerna, jag hinner just och pass ut ur köket då "hon" denna gång hinner ifatt mig. Hon tar tag i mig och vänder mig mot henne, tittar på mig med hennes kolsvarta ögon och vrålar mig i ansiktet. Sen så vaknade jag och har aldrig drömt detta igen.


Det är så kusligt när jag tänker på det. Jag förstår fortfarande inte vad den betyder.. Får rysningar av att bara skriva om det. Jag kan inte heller minnas när detta exakt var, ifall jag var i någon slags jobbig period eller så. Då hade det varit lättare att förstå. 


Kommentarer
Postat av: Elin

Låter himla läskigt och obehagligt.
Jag har precis hittat en hemsida där man kan tyda drömmar. Saker som jag inte visste spelade nån roll i drömmen kan betyda väldigt viktiga saker i "verkligheten".
Här är hemsidan iallfall, http://www.dromcentrum.se/

2014-05-08 / 07:41:53
URL: http://egu.blogg.se
Postat av: emelie

usch :( Brukar också drömma mardröm som utspelar sig hos mormor, men då är det en björn som jagar mig på gården. Drömt det flera ggr..

Svar: ohhh honey:((
Fanny

2014-05-12 / 17:55:14
Postat av: Moa

hur ska jag nu kunna sova :(

Svar: hahaha förlåt:(:(
Fanny

2014-05-12 / 23:03:47
URL: http://moasss.forme.se


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen