Lucid

2014-05-26 - 09:04:00

Igårkväll just innan jag skulle stänga ögonen så kändes det exakt som att någon rörde min axel ovanpå täcket, som en liten "strykning". Ett typiskt jag hade fått panik men jag fick snarare ett lugn i hela kroppen och har sovit så gott hela natten, kanske var det för att någon/något låg bredvid mig. Vet inte om det var en inbillning för att jag var så trött... En del av mig vill tro att det var min så kallade skyddsängel, tror ni på sånt eller tror ni att det bara är ett påhitt? För några år sen fick jag höra av mamma att en bekant till henne berättat att hon kunde se skyddsänglar och att alla har en vid sin sida. Men det kan ju också ha varit ett påhitt, det vet jag ju inte. 

För några år sen då vi bodde i Ersmark så var jag ensam hemma och satt och såg tv i soffan. Plötsligt känner jag en manlig doft(något Axe-liknande) och känner ett nertryck just bredvid mig, som att någon satt sig i soffan tätt intill mig. Det var lite kusligt, men jag blev inte rädd då heller. Intressant tanke då man tänker efter.

Kommentarer
Postat av: Linnea Pettersson

Jag tror på sånt där, har hänt en del rätt spännande saker i lappvattnet.

2014-05-26 / 15:38:17
URL: http://linneacharlottas.blogg.se
Postat av: Lisette

Jag tror absolut på sånt, har hört alldeles för mycket historier från andra och varit med om en hel del själv för att tro att det bara är bluff. Jag är däremot livrädd för allt övernaturligt, haha..

2014-05-26 / 20:29:21
URL: http://lissielimelight.blogg.se


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen