Q/A

2014-05-24 - 20:31:00

Vem är det du är så ledsen över? Jag var ledsen över någon som tidigare varit en stor del av mitt liv. Jag trodde att den tiden var förbi men sen kom det som en flodvåg över mig och all sorg som jag trodde jag hade bearbetat slog tillbaka på en och samma gång. Jag hade helt enkelt försökt gå vidare så fort som möjligt istället för att beta av bit för bit. MEN, det är äntligen över nu. Det smärtar inte i hjärtat och jag är inte ledsen längre!

Bästa tipsen för att komma över någon? Ta avstånd. Hör inte av dig till han/hon. Ge dig själv ett stort andrum och bara var. Tillåt dig själv att vara ledsen och gråt så mycket som det behövs, gräv ner dig i kudden och skrik om det behövs. Det gäller att få ut alla sorgsna känslor så du sedan ska rymma alla bra. Jag har även svarat på det tidigare HÄR.  

Vad hände mellan dig och Elias? Det blev som det blev, vissa saker är inte menade helt enkelt!

Är du fortfarande lite småkär i Alexander? Känner hur brutalt ärlig jag är i dessa frågor haha.. Jag var det men är inte det längre, den tiden är förbi.

Ångrar du att du la ut pengar på en utlandsresa med Alexander då ni inte längre är tillsammans? Nej absolut inte! Jag kunde ju inte direkt förutspå att det skulle ta slut. Men jag ångrar ingenting jag och Alexander har gjort då vi var tillsammans.

Vilka bloggar läser du (länka)? Emmas, Caroline, Chania, Fanny, Fanny, Mica, Mathilda, Sandra

Läser du några bloggar från folk som är från Skellefteå? Kan du tipsa? Även om de ej bor där längre :D
Se ovan!

Vad tycker du om Skellefteå? Jag tycker varken bu eller bä just nu.. När man var yngre kändes det verkligen som en skitstad(såsom uttrycket "Välkommen till Skellefteå, det du inte vet om dig själv vet alla andra") men som jag resonerar i dagsläget så tycker jag inte att man ska dra alla över en kam. Det finns inte bara falska människor här, isånnafall umgås man med helt fel personer. När det kommer till rykten och skitsnack känns det lite tabu.. Jag har faktiskt lärt mig tycka som Skellefteå mer och mer på genom åren MEN jag skulle inte ha något emot att flytta till en större stad. Känns som att man har gjort "sitt" här. 

Om du ej bodde i Skellefteå, var skulle du vilja bo då (i Sverige?). Se svar nedan! 

Vart skulle du vilja bo och varför? Jag skulle vilja bo lite här och där i dagsläget haha.. Samtidigt som jag vill bo kvar här så vill jag vidga mina vyer litegrann. Testa på att bo utomlands ett tag, Californinen eller Miami. Träffa nya människor, skapa nya band. Har dock haft mina funderingar på att flytta till Umeå men jag får se helt enkelt!

Kan du inte visa lite gamla bilder du ritat så man kan se din utveckling? Ah jag har knappt kvar några bilder jag ritat tidigare och ifall jag skulle ha det så är de nog nerpackade i lådor i förrådet!

Vad vill du göra innan du dör? Resa, skaffa hund, hitta mitt drömjobb, skaffa lägenhet, testa på i en annan stad/ett annat land och bilda familj. Jag skulle även vilja bli av med min rädsla för vatten..


Vilken tatuering är du nöjdast över? Den i armvecket! Sen är jag även nöjd över min lilla på fingret. 

 

Vad jobbar du med? Jag jobbar inom äldreomsorgen!  

Vilken linje gick du i gymnasiet? Estetisk bild och form.

Favoritnamn (kille & tjej)?  Hmm ah så svårt.. Tror dock inte jag har några favoritnamn, de allra flesta är fina!

Ska du rösta i EU-valet på söndag?! (Jag hoppas det!) Nej det ska jag inte!

Vad tycker du om politik? Intressant? Jobbigt? Komplicerat? Jag önskar att jag var insatt i det och kunde göra någon slags förändring men jag har tyvär aldrig riktigt intresserat mig av politik.. Det är så mycket hit och dit, så mycket information att ta in om vad man ska rösta på, vad man kan förändra, vad man inte ska förändra etc att jag helt enkelt inte orkar lägga ner energi på det.

Med tanke på att du ser mkt serier som jag fattat det + har bra humor (tar föregivet för du verkar va en sån): har du sett "Full Patte" som går på SVT flow? Om inte: gör det!!! Så bäst!!! Åh med Bianca?? Jag har inte sett det faktiskt men har kikat in några av hennes videor på Youtube, sjukt skön människa haha!!

Vad är ditt drömjobb? Vad jobbar du med nu? Jag har inte den blekaste om vad mitt drömjobb är men jag längtar tills jag finner det. Jag jobbar inom äldreomsorgen!

Vart laddar du ner photoshop? Är det gratis? Det är olika men finns på Tankafetast och piratebay. Det finns gratisversioner som fungerar i 30 dagar sen måste man ange ett serienummer(köpa eller eventuellt leta runt på internet efter olika serienummer, dock så är 90% av dem redan tagna). Jag har dock crackat det!

Bästa redigeringstips? Hmm beror ju helt på vad man är ute efter i bilden.. Som ni säkert redan förstått så gillar jag ljusa bilder hehe. Men som jag nämnt tidigare så är Dodgetool ett väldigt bra tips till att få bort de mörka "skuggorna" runt bilden.

Hur gör man slut på bästa sätt med någon man inte längre är kär i? Se först och främst till att det sker öga mot öga. Inte något telefonsamtal, sms etc. Även hemma hos den så den har sin "safe-place" då man inte vet hur den kommer att reagera för det kommer skapa total förvirring och kaos hos den ena partnern ifall man inte tidigare gett några vibbar om detta. Säg då för guds skull inte något i stil med "Jag kommer finnas här om du vill prata" för det är omöjligt för båda två när man bryter upp, iallafall till en början. Sen kan jag inte ge så mycket mer tips förutom att berätta vad man känner..

Ska du på några festivaler i sommar? Jag ska på Stadsfesten vad jag vet! Resten är oklart då jag inte fått mitt sommarschema. 

Känns det inte ibland lite fånigt att ta sådana bilder, "naket"? Just när jag knäpper bilderna så JA då kan det känns det fånigt haha, men när jag har fått till lite redigering så är jag rätt nöjd. Sen har jag alltid någon slags tanke med bilderna jag tar:) Sen kan det bli riktigt fint om man får till bilderna rätt, speciellt när det kommer till att visa mer hud(såsom mina rygg-bilder t.ex). Det behöver absolut inte riktas som något "sexigt" etc. Bara lite mer naket helt enkelt, naket är fint om man gör det på ett fint sätt, såsom jag försöker förmedla det. 


Kommentarer
Postat av: Veronica

Så snygg tatuering!

2014-05-24 / 20:33:51
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Anonym

Men alltså åh det är ju så himla viktigt att rösta. Kan och ska ej tvinga dej, men varje röst på vilket parti som helst utom Sverigedemokraterna, VERKLIGEN vilket parti som helst utom SD = en röst för att rasister ska få mindre makt i Europa. Jag hoppas verkligen att du orkar ta dej tid, de få minuter det tar avgör så otroligt mycket. Vet att det kanske inte känns så men varje röst räknas. Hoppas du hinner se detta och tänker om, kram <3

Svar: Jag är tyvär för ointresserad.. Men om varje röst räknas så vill jag ju läsa på om alla partier, inte rösta på något "bara för att". Kanske tar mig tid och ork till att bli mer aktiv och röstar nästa gång. Kram:)
Fanny

2014-05-25 / 00:39:16
Postat av: yasmina

Gick också bild & form! Håller med ovanstående!

2014-05-25 / 02:35:02
URL: http://yasminas.se/
Postat av: Anonym

Ett tips: du kan ju alltid göra ett test för att se vilka du kanske sympatiserar med. Jag är inte jätteinsatt, så jag tog hjälp av det :) Som kommentaren ovan skriver så är det bättre att rösta på vem som helst utom SD (rasisterna), för då får SD mindre makt. Här finns ett test, om du vill :) tack för bra blogg!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/EU/Valkompassen/

2014-05-25 / 12:32:33
Postat av: Julia

Sjukt snygg tatuering.

2014-05-25 / 13:29:33
URL: http://juliaoflund.se
Postat av: sandra

Hihi yeeeyy!! :D ♥

Svar: Haha din blogg är min höjdpunkt på dagen, sluta aldrig blogga!!!
Fanny

2014-05-26 / 20:45:03
URL: http://saandral.blogg.se
Postat av: Mayra

Vart laddade du ner det för att cracka photoshop? Jag har serie numret men vet ej vart jag laddar ner den..

2014-08-17 / 00:50:03
URL: http://mayranarvaez.blogg.se


Kommentera här

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Visas endast för mig)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen